Honnan birok játékokat letölteni az internetről legálisan?
Figyelt kérdés
Honnan birok játékokat letölteni az internetről ugy hogy aztán a másik számítógépen bírjak játszani.Azért kérdem mert nekem nincs internetem és szeretnék letölteni játékokat hogy otthon bírjak játszani.2014. márc. 10. 13:10
1/6 Tengor válasza:
Vásárold meg őket a neked tetsző üzletben, szaküzletben és akkor játszhatsz velük otthon.
2/6 A kérdező kommentje:
de én letölteni szeretném a barátomnál és otthon meg játszani
2014. márc. 10. 13:13
3/6 anonim válasza:
a googlébe beírod pc játékok letöltése ingyen sok oldalt fogsz találni és válogathatsz melyik tetszene neked:)
4/6 Tengor válasza:
Amit szeretnél az általában lopás, ami nem legális. Ebben nem segíthetünk.
(Élek azzal a feltétlezeéssel, hogy vagy annyira intelligens, hogy az ingyenes játékot le tudod tölteni a nagy Download gomb megnyomásával)
5/6 anonim válasza:
én is a megvásárlásra szavazok! Viszont manapság azzal is van egy kis bibi... Ha nincs neted akkor nem tudod aktiválni. Viszont lehet kapni régebbi lemezeket, amit csak telepítesz és a mellékelt kódot offline fogadja. Vegyél olyanokat. Itt ott még kapni.
6/6 anonim válasza:
A Steam pontosan erre való. Már nincs szükség lemezre, hanem fizetsz, letöltöd, és játszol. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!