Cser Fülöp kérdése:
Euro Truck 2 én hibázom vagy a játék?
Figyelt kérdés
Ha elvinnék valahova egy veszélyes szálítmányt (gázolaj) pár km-el arrébb le kapcsolja a trailert de a pénzt nem veszítem el? A trailer el tűnik hiába tolatok vissza érte!
3-as szintű vagyok a játékban gondolom ez nem lényeg
2014. márc. 8. 10:56
1/2 anonim válasza:
Letöltött és tört játék esetén jön elő ilyen, eredetivel nem. A másik amikor magától rózsaszín (magenta) színű lesz a kamion, hiába van más szín vagy festés beállítva rá.
Más játéknál például egy megölhetetlen ellenség jelenik meg és addig követ amíg fel nem adod, és úgy nem döntesz hogy megveszed inkább. Trükkös, mert enged játszani és meg is ismerheted a működését, mégsem fogod élvezni ingyen.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt mostanában csinálja csak mióta új a videókártya :S
2014. márc. 8. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!