Lebannen kérdése:
Működik a Diablo 3 PTR szerver?
Figyelt kérdés
Napok óta nem tudok belépni a D3 PTR szerverre. Code 33-mal kidob( karbantartás),de sehol nem találok infót.A szerver státusz szerint működik. Van valakinek ötlete?#Diablo 3 #ptr szerver
2014. márc. 7. 10:29
1/3 anonim válasza:
Boltban vagy magánszemélytől vetted a játékot? Újratelepítést próbáltad? Esetleg tűzfal blokkolja-e a játékot?
2/3 anonim válasza:
Már volt róla hír 1-2 hete, hogy a PTR és a béta lassan bezár. És tényleg: bezárt. :)
Státuszt nem láthatsz róla, mert csak a "Normál" régiók jelennek meg a státusz oldalon. A teszt régiók nem. Azóta bevezették a 2.0.1 patchet az éles régiókra is és már ki is jött pár javítás (2.0.2 körül jár). Amit a PTR-en elértél azt megtalálod az éles régiókban is (EU, USA). Kivéve persze a PTR-es dropjaidat és karaktereidet. Ami PTR-en volt az ott is marad és idővel tötölve lesz (lett). A teszt már csak ilyen.
3/3 A kérdező kommentje:
Aha,köszi.Későn kapcsoltam a ptr-rel kapcsolatban,mire letöltöttem a beta telepítőt,meg feltelepítettem,addigra pont bezárt. :)
Nem tudtam, csak nekem error,vagy tényleg nem működik már.
Köszi az infót.
2014. márc. 9. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!