Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nektek melyik Grand Theft...

Nektek melyik Grand Theft Auto tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés

Én sokat néztem most a GTA 5-ről videót és annyira belezúgtam a játékba de sajna nincs elég pénzem rá hogy vegyek hozzá egy konzolt! Na mindegy nem ez a lényeg :D

Nektek melyik a kedvenc GTA tok?

2014. márc. 7. 08:41
1 2
 11/14 ArturoGyakori válasza:
Gta San Andreas sok évig játszottam vele. Gta 5 remek játék gyönyörű grafika nagyon jól eltalálták.
2014. márc. 18. 16:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Most épp a San Andreas és Vice City, régen meg a Liberty City Stories volt a kedvencem.
2014. jún. 30. 23:24
 13/14 anonim válasza:

Gta Vice city

Gta San Andreas

Gta 5- a grafikálya lenyűgözött de ha kiadják pc re akkor még 2x ilyen jól fog kinézni.

2014. júl. 1. 06:11
 14/14 nyarierik123 ***** válasza:
nekem először a gta sa volt meg, mert kis gépigényű volt, és elég sokat játszottam vele, de amióta a gta v megjelent pc re azóta az a kedvencem, már 2-3 hónapja játszok vele de amilyen jó a grafika, annyira nagy a gépigénye, elég gyenge gépem van, alig felel meg a minimum gépigénynek is, max 15-20 fps-em van, de nagyjából azért elvagyok vele
2016. nov. 26. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!