PS2 játékok?
Gta 3,vice city, sanandreas,
Medal of Honor europan assault
Cod-ok
Nfs u1,u2
Fifák
Tekken 5
Ghosthunter
Gladius
Spartan:total warrior
Beyond good and evil
legacy of kain:defiance
rayman revolution
rayman m
primal
ratchet and clank 1-2-3
final fantasy x-2
jak and daxter 1-2-3
splinter cell
kya:dark lineage
manhunt
true crime:streets of l.a.
shadow of the colossus
drakan:the ancients gates
godzilla unleashed
baldurs gate:dark alliance 2
kingdom hearts
Az Metal Gear Solid 3 Subsistence a valaha készült legjobb játék PS2-re de ne azt vedd meg először mert utána a többi játék gagyinak fog tűnni, én sajnos így jártam 3. játék volt, amit megvettem a PS2-re utána már a többi játék viccnek tűnt hozzá képest.
Ami még jónak mondható.
DMC3
WRC és a WRC Evolved
Kinek mi jó, míg én a Metal Gear-t sose szerettem, addig másnak az a favorit mint látod.
Az én kedvenceim: ICO, Final Fantasy sorozat, Drakengard, Mana Khemia, Persona, Kingdom Hearts, Shadow Hearts, Wild Arms, Atelier Iris, Tales of the Abyss, Ar Tonelico, szóval leginkább RPG-k, de jók pl az autós NFS, Midnight Club félék is, kalandjátékok mint Shadow of Destiny, Escape from monkey island, Dog's Life
Meg van egy csomó ami nem jutott eszembe, iszonyat sok jó játék van ps2-re.
A God Of War-t hozzá sem lehet hasonlítani az MGS3-hoz, mivel csak egy hentelős gondolkodást nem igénylő játék.
Ellenben az MGS3 több lehetőséget kínál már játék menetben és stílusban is, és a mai napig az egyik legjobb történettel rendelkezik igaz hogy 10éve játszottam vele utoljára, de akkoriban rendszeresen olvastam az 576konzolt (sőt meg is van az a száma amiben teszt van) és más játékok nem igen kaptak 10/10 értékelést.
God of War
Mortal Kombat
Bully
FIFA
Medal of Honor
Tekken
Def Jam
Gran Turismo
Black
FIFA Street
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!