Tudtok ehhez hasonló térképes kvíz játékokat mondani?
Ez is jó. Nagyon jó eredményeket értem el. Csak nagyon zavaró, hogy ilyen picike a térkép és a szemem fáj már tőle. :/
A Honfoglaló mióta olyan térképes kvíz játék, amit én linkeltem? :)
Persze térkép is van és kvíz is, eddig stimmel :) De én konkrétan olyasmit keresek, amit én linkeltem be, ahol az országokat, városokat gyakorolhatnám mi merre van a világtérképen.
Tudok angolul, úgyhogy nekem nem szempont az, hogy magyar legyen az oldal/program :)
Honfoglalót meg egyébként is ismerem és nem vagyok oda érte, amióta új design-ja lett.
Hát mert nem gondoltam semmi hasonlóságot a Honfoglaló és e játék között! :D Azt viszont mertem remélni, hogy a válaszadók legalább rákattintanak a linkre és látják, hogy nem Honfoglaló stílusú játékról van szó :)
Nem területeket akarok elfoglalni meg nem stratégiai játékot keresek hanem egy egyszerű alkalmazást, játékot, oldalt, ahol gyakorolhatom a térképes tudásomat :)
Amit linkeltél, már nem működik, de itt egy játék, amiben egy labirintus térképet járhatod be és az utat elálló ellenfelek ellen kvízelned kell a továbbhaladásért:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!