Boglarka0310 kérdése:
A Sims Free Play-ben h tudom szetkoltoztetni a simseket ha 4 felnott sims (2 hazas par) egyutt elnek? Csak ugy lehet kisbabajuk ha 1 hazban csak ketten elnek? Mert azt irja ki h igy tul zsufolt a haz a kisbabahoz.
Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 18:59
1/3 anonim válasza:
Légyszi nekem is segítsetek! :( Nekem is 4 felnott él a házban és 2 házaspár. Hogy kell szétköltöztetni?
2/3 anonim válasza:
sajnos nekem is volt ilyen próblémám. ki kell törölni az egy simet :'( .
katt rá arra a barna szekrényre amit a játék alapból ad. ott menj rá a Browse Clothes gombra, és a bal felső sarokban ott a sim törlő gomb.
remélem tudtam segíteni :-)
3/3 anonim válasza:
Hahha butaság, hogy ki kell törölni! Kell építeni egy házat és oda átköltöztetni az egyik házaspárt! Rámész a házra és kidobja a lehetőségeket ott meg a költözésre nyomsz házaspárnál arra ahol több simet lehet és kiválasztod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!