Szerintetek a gépem elbírná a csgot?
Figyelt kérdés
AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCCESOR 3800+,2gb ram,AMD RADEON HD 5450,2ghz. Win 7 ultimate 64bit.
Nem muszály jó grafikába ,elég nekem ha lowon elfutja.
Szerintetek fix 60fps meglenne?
2014. márc. 3. 15:23
1/5 anonim válasza:
Ha azon szerencsések közé esel, akik tökéletesen tudnak FPS-ezni 26-30 FPS-el, akkor nem lesz gond.
De 60 FPS-t SZERINTEM nem fogsz elérni, viszont a játék működni fog.
2/5 anonim válasza:
Jaj, és jó tanács!
Ha teheted, ne 64 bites Win7-et telepíts egy ilyen konfigra. Win7, 32bit, legtöbb csicsa és hülyeség levétele, kb a játékok is nyernek minimum 3-4 FPS-t, ami döntő lehet egy játékmenetben.
3/5 A kérdező kommentje:
ok kösz , amugy megvettem és 40-50fps-em van , szóval csak kicsit laggol szerencsére
2014. márc. 3. 20:04
4/5 anonim válasza:
Ennek örülök!
És milyen grafikán játszol? Kb hasonló gépem van mint neked, de nekem még nincs meg (kövi learázásnál beruházok rá). Csak tudni akarom hogy mire számítsak.
5/5 A kérdező kommentje:
közepesen :) de letöltöttem egy fps cfg-t igy kb már 55 fps-em van
2014. márc. 4. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!