Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps3-mon van az a playstation...

Ps3-mon van az a playstation store én még soha nem vásároltam ott de mivel a Battlefield 4 premium csak ott lehet megvenni bankártyán akarom nem psn cardon azt akarom kéredezni, hogy ez, hogy zajlik le?

Figyelt kérdés
mármint, hogy mit kell csinálni mikor megvásárolom pl kell hozzá igazi név meg igazi lakhely mert én a ps accunt-on úgy jelentkeztem be, hogy semelyik adatom nem igaz tehát azt adtam meg, hogy angol vagyok nem az igazi nevemet adtam nem az igazi lakhelyet ehez a vásárláshoz igazi adatok kellenek vagy nem fontos akkor, hogy fog lezajlani az egész én így képzelem: ott van a játék rámegyek megveszem felkínálja, hogy megveszem kihoz választás lehet psn cardon vagy bankártyán én rámegyek a bankártyára beirom a bankártya kódom és megveszem aztán letöltöm a ps3 romra egyébként ha valakit érdekelne most a Battlefield 4 premium edition csak 15180FT még csak azt szeretném kérni ha te is egy olyan ember vagy aki csak azért van itt, hogy megmondja nekem, hogy ne vegyek régebbi generációs konzolra nics ps4-em nics erős PC és a Battlefiled 3 multiját is ps3mon toltam és ott is nagyon király volt ja és a ps3mom 320gb-os ezt tuti elég lesz aki ír annak nagyon köszönöm a választ

2014. márc. 3. 07:11
 1/8 TaKy99 ***** válasza:

Nem kell név stb. egyszerűen érvényesnek kell lennie a bankkártyádnak.

Ja, mivel neked Angol accod van ezért 3.99 Fontot fogsz fizetni és számolnod kell még az árnál a Font-Euro majd Euro-Forint vagy Font-USD majd USD-Forint átváltás költségeivel is. (Attól függ, hogy MasterCard vagy Visa kártyád van. Az átváltás költsége bankonként változó)

Lehet, hogy tisztában vagy vele, akkor bocs, hogy szóltam, de a BF4 Premium az csak add-on! azaz csak a prémium tagság előnyei kerülnek ennyibe, a játékot nem tartalmazza! Az még külön meg kell venned 11.640Ft-ért.

Battlefield 4 Premium membership includes:

Five digital expansion packs each featuring four multiplayer maps and in-game content

Two-weeks early access to all expansion packs for that competitive edge

Exclusive personalization options including camos, paints, emblems, dogtags and more

Priority position in server queues

New weekly content and challenges

12 Battlepacks

2014. márc. 4. 09:17
 2/8 TaKy99 ***** válasza:
Bocs, lemaradt egy 9-es, tehát 39.99 Fontot kell érte fizetni.
2014. márc. 4. 09:20
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ taky azt akarom mondani én egy 14 éves gyerek vagyok nem tudom, hogy van ez de tudtommal apám otp bankos
2014. márc. 4. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha angol accountod van akkor ott csak angol bankkártyát fogad el.
2014. márc. 4. 16:50
 5/8 TaKy99 ***** válasza:

#4 Ez baromság!

Tény, hogy nem minden bankkártyát fogad el a Store, de ha az angol store elutasítja, akkor a magyar store is. :(

Még a Magyar PS Plus indulásakor olvastam egy nyilatkozatot, hogy valami elektron, vagy elektronikus (már nem emlékszem pontosan) bankkártyákat nem szereti a rendszer.

2014. márc. 5. 08:53
 6/8 A kérdező kommentje:
istenem léccives magyarázzátok már el nekem akkor most tudok vagy nem tudok venni angol accuntra venni Battlefield 4 premium editiont könyörgöm csak egy nórmális választ szeretnék, hogy igen vagy nem taky vagy más értelmes ember könyörgöm mondja már meg igen vagy nem ááááá nem igaz csak ennyit kérdeztem na aki ír és értelmes ideíllő válasz és segít AZT ÁLDJA MEG AZ ISTEN
2014. márc. 5. 14:02
 7/8 A kérdező kommentje:
OTP Bankártya van ezt kihagytam
2014. márc. 5. 14:03
 8/8 TaKy99 ***** válasza:
Mint már írtam, teljesen mindegy, hogy Angol, vagy Magyar accon, de sajnos vannak bizonyos bankkártyák, a miket nem fogad el a Sony rendszere. A legegyszerűbb, ha kipróbálod.
2014. márc. 6. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!