Ps3-mon van az a playstation store én még soha nem vásároltam ott de mivel a Battlefield 4 premium csak ott lehet megvenni bankártyán akarom nem psn cardon azt akarom kéredezni, hogy ez, hogy zajlik le?
Nem kell név stb. egyszerűen érvényesnek kell lennie a bankkártyádnak.
Ja, mivel neked Angol accod van ezért 3.99 Fontot fogsz fizetni és számolnod kell még az árnál a Font-Euro majd Euro-Forint vagy Font-USD majd USD-Forint átváltás költségeivel is. (Attól függ, hogy MasterCard vagy Visa kártyád van. Az átváltás költsége bankonként változó)
Lehet, hogy tisztában vagy vele, akkor bocs, hogy szóltam, de a BF4 Premium az csak add-on! azaz csak a prémium tagság előnyei kerülnek ennyibe, a játékot nem tartalmazza! Az még külön meg kell venned 11.640Ft-ért.
Battlefield 4 Premium membership includes:
Five digital expansion packs each featuring four multiplayer maps and in-game content
Two-weeks early access to all expansion packs for that competitive edge
Exclusive personalization options including camos, paints, emblems, dogtags and more
Priority position in server queues
New weekly content and challenges
12 Battlepacks
#4 Ez baromság!
Tény, hogy nem minden bankkártyát fogad el a Store, de ha az angol store elutasítja, akkor a magyar store is. :(
Még a Magyar PS Plus indulásakor olvastam egy nyilatkozatot, hogy valami elektron, vagy elektronikus (már nem emlékszem pontosan) bankkártyákat nem szereti a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!