Olyan játékot keresek mint a Walking dead, az a játék volt szerintem a legjobb játék amivel eddig játszottam, pedig már pár ezer játékkal nyomtam, mégis ezt tetszett meg, szóval tudtok-e ilyen játékokat ami ugyan úgy a mi döntésünkön alapszik? Persze magyar nyelv
A mass effect az ami még ilyesmi, az első rész nem valami nagy durranás, de nem árt kijátszani hogy tudd érezni a második történetének a súlyát. Bár a walking dead-nél soha nem lesz jobb történetű játék.
2014. márc. 2. 20:57
2/13 anonim válasza:
Jade Empire
The witcher
2014. márc. 2. 21:24
3/13 anonim válasza:
Fable (1. és 3. része van csak PC-re)
Fallout 3
minimálisan talán még a dishonored is
2014. márc. 3. 03:38
4/13 anonim válasza:
The Witcher: első részt meg tudod venni magyar SZINKRONNAL.
Ez a játék azért az egyik legjobb mert nem csak az van hogy kiírja hogy "mennyé ide pontosan, azt itt ezt öld meg, stb..." hanem neked kell a falusiakkal beszélned hogy milyen a környék és NINCS FELÍRVA KÜLDETÉSNAPLÓBA HOGY MINDIG LÁSD csak meg kell jegyezned hogy pl. azt mondja hogy nem tudja mejik házban van a kincs de sok ember halt meg ott. És ebből már lehet következtetni hogy olyan házat kell keresni ahol sok a dögevő ghoul, vagy a zombi...
na már megint túl sokat beszélek :DDDDDDD
na mind1 röviden a witcher sorozat kötelező darab azoknak az ilyen "döntéses játékosoknak" :DD
2014. márc. 3. 21:13
5/13 anonim válasza:
Dragon age is ilyen döntéseinket sokszor múlnak dolgok :D
Oblivion,Skyrim,Fable 3
2014. márc. 4. 10:58
6/13 anonim válasza:
Skyrim meg Dragon Age 1-2
2014. márc. 4. 13:01
7/13 anonim válasza:
Szerintem nem ilyen középkoros játékokra gondolt :D.. a Mass effect-et ajánlanám figyelmedbe ha szereted a pörgős akciót, és az érdekes sci-fi történeteket :3
2014. márc. 4. 14:35
8/13 anonim válasza:
vagy még a fallout, igen : )
2014. márc. 4. 14:35
9/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok oda a lövöldözésért, sem ezekért a nagy nyitott világú fantázia skyrim, dragon age játékokért sem. De azért köszönöm a kommenteket, biztos nem tud senki ehhez hasonló, esetleg zombis játékot? :/
2014. márc. 4. 19:06
10/13 anonim válasza:
Nem nagyon van más történet orientált zombis játék :s
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!