Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Olyan játék ami döntéseiden...

Olyan játék ami döntéseiden alapszik?

Figyelt kérdés
Olyan játékot keresek mint a Walking dead, az a játék volt szerintem a legjobb játék amivel eddig játszottam, pedig már pár ezer játékkal nyomtam, mégis ezt tetszett meg, szóval tudtok-e ilyen játékokat ami ugyan úgy a mi döntésünkön alapszik? Persze magyar nyelv

2014. márc. 2. 20:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A mass effect az ami még ilyesmi, az első rész nem valami nagy durranás, de nem árt kijátszani hogy tudd érezni a második történetének a súlyát. Bár a walking dead-nél soha nem lesz jobb történetű játék.
2014. márc. 2. 20:57
 2/13 anonim ***** válasza:

Jade Empire

The witcher

2014. márc. 2. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Fable (1. és 3. része van csak PC-re)

Fallout 3

minimálisan talán még a dishonored is

2014. márc. 3. 03:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

The Witcher: első részt meg tudod venni magyar SZINKRONNAL.

Ez a játék azért az egyik legjobb mert nem csak az van hogy kiírja hogy "mennyé ide pontosan, azt itt ezt öld meg, stb..." hanem neked kell a falusiakkal beszélned hogy milyen a környék és NINCS FELÍRVA KÜLDETÉSNAPLÓBA HOGY MINDIG LÁSD csak meg kell jegyezned hogy pl. azt mondja hogy nem tudja mejik házban van a kincs de sok ember halt meg ott. És ebből már lehet következtetni hogy olyan házat kell keresni ahol sok a dögevő ghoul, vagy a zombi...

na már megint túl sokat beszélek :DDDDDDD

na mind1 röviden a witcher sorozat kötelező darab azoknak az ilyen "döntéses játékosoknak" :DD

2014. márc. 3. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:

Dragon age is ilyen döntéseinket sokszor múlnak dolgok :D

Oblivion,Skyrim,Fable 3

2014. márc. 4. 10:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Skyrim meg Dragon Age 1-2
2014. márc. 4. 13:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ilyen középkoros játékokra gondolt :D.. a Mass effect-et ajánlanám figyelmedbe ha szereted a pörgős akciót, és az érdekes sci-fi történeteket :3
2014. márc. 4. 14:35
 8/13 anonim ***** válasza:
vagy még a fallout, igen : )
2014. márc. 4. 14:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok oda a lövöldözésért, sem ezekért a nagy nyitott világú fantázia skyrim, dragon age játékokért sem. De azért köszönöm a kommenteket, biztos nem tud senki ehhez hasonló, esetleg zombis játékot? :/
2014. márc. 4. 19:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem nagyon van más történet orientált zombis játék :s
2014. márc. 6. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!