Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Mirror's...

Mi a véleményetek a Mirror's Edge nevű játékról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem jó parkour játék

csak a gépemen nem fut el :S

2009. dec. 12. 17:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Az alap elképzelés nem rossz, de megunható.
2009. dec. 12. 18:17
 3/10 anonim válasza:
100%

Én kétszer vittem végig! Régi és új videokarival...

Így már számomra elveszett a varázsa. Egyszer mindenképp megéri végigvinni. Először nekem is voltak olyan helyek ahol hogy finom legyek nehezebben ment:D De még így is jobban szórakoztam mint a 2. nekifutásnál

2009. dec. 13. 00:56
 4/10 anonim válasza:
100%

sz@r... röviden és velősen.

Én sokkal jobbat vártam de eszméletlen unalmas. Ha szereted az ilyenfajta játékokat, akkor inkább a Prince of Persia-val vagy az Assassin's Creed-el érdemes próbálkozni, azok nagyon tutik.

2009. dec. 18. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszett. Jó ötlet volt ez a first person kaszkadőr stílus :) És elég rövid volt ahoz, hogy ne unjam meg. A credits alatt futó zene pedig annak ellenére nagyon bejött, hogy nem volt benne hörgés :D (finoman szólva nem pont ilyen zenéket szoktam hallgatni)
2009. dec. 19. 02:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. dec. 22. 09:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha ez a kicsit elkésett komment nem baj akkór mondom. Én is nagy reményekhez fqztem a játékot, mert szinte minden játék lap agyondicsérte. De m a nyers igasság hogy bár tényleg nagyon szórakoztató a játék kb 5 óráig. De utánna teljes unalomba fullad. A játékot egy, a megjelenést követö online pach, vagy kiegészítö a csúcsokba emelhette volna. Ehejett abból áll a játék, hogy a netröl letöltött ,más játékosok eredményeit próbálod megdönteni. Maga a játék nagyon frusztráló, és önmagában nem képes levezetni a streszt. Nem szokásom ilyet mondani de tényleg ne próbáljátok ki!
2010. márc. 16. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:

nagyon tetszik, mind az ötlet és a kivitelezés, kicsit próbálgattam havernál. sajnos nekem nem eléggé erős hozzá a gépem.

úgy tűnik, végigjátszás után már tényleg nem annyira jó - bővíthették volna, más-más pályákkal, kiegészítve több dologgal.

de mindenképp egyedi, újszerű és érdekes az elképzelés, szerintem érdemes kipróbálni.

2010. júl. 1. 00:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Kössz a választ!
2010. júl. 1. 13:32
 10/10 anonim válasza:
Eszeveszett jó játék szerintem. A hanulata ötös, és a nehézsége is pont jó. Engem nagyon megfogott, várom a következő részét.
2012. júl. 10. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!