Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valami Jó PC játék? (Többi lent)

Valami Jó PC játék? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Hali! (Remélem jó helyen van a kérdés.) Olyan pc-t keresek ami valószínűleg nincs. >_< Na szóval amilyet keresek: Az, hogy beállíthatom milyen legyen a karakterem vagy nő legyen a főszereplő és olyanra gondoltam, hogy te irányítod őt több fajta befejezése is lehetne. Nem horrora, se olyan amibe szitává kell lőni mindenkit hanem valami normálisabbra.

Mivel ilyen valószínűleg nincs Tomb Raider(2013)-hez hasonló játékot ajánlást is szívesen megnézek, de ne legyen horror vagy olyan, hogy te döntéseiden alapul a játék vagy valami logikai, ügyességi.

2014. márc. 1. 20:42
 1/8 |Orfeusz| ***** válasza:
Nem olyan amit mondtál, de a legjobb logikai játék a Portal (első és második rész). Kihagyhatatlan.
2014. márc. 1. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Sok RPG-ben meg tudod választani a karaktered nemét és részletesen beállítani a küllemét.
2014. márc. 1. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Van olyan játék nem tudom fejböl de majd a google ki javít :D Szóval: "the elderscores" összes része pl az elderscores morrovind vagy vlami obivan !
2014. márc. 2. 07:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Az elôttem válaszoló a The Elder Scrolls sorozatra gondolt.
2014. márc. 2. 13:40
 5/8 Pootis ***** válasza:
saints row
2014. márc. 3. 22:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat majd megnézem amiket küldtetek!:D Mindenkinek ment a zöld pacsi..:D
2014. márc. 8. 20:50
 7/8 anonim válasza:
saaajnos nincs ilyen... már én is jó ideje keresek ilyet, de ami a döntéseiden alapul, az vagy horror vagy gyilkolászós játék :/
2014. szept. 6. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy döntési rendszer van-e benne, de a Beyond: Good and Evil nem egy ramboszimulátor.

Ha esetleg van ps3-ad is akkor szóbajöhet a Beyond: Two Souls.

2014. szept. 6. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!