Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri még megvenni a BF3...

Megéri még megvenni a BF3 premium edition-t?

Figyelt kérdés

Most látam CD kulcsot 16€-ért. Még meddig lehet majd játszani vele, mert kijött a BF4? Tudom hogy még a szerverek tele vannak. Jó vételnek tűnik 5 DLC és prémium tárgyak. Ja és az lehet hogy kiszállítással adják oda? Link:

www.shoppie.sk/pc-battlefield-3-premium-editioneapc004079/d-128626/ (Szlovák, de erre van a Google-fordító)

2014. márc. 1. 18:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Bár az is lehet, hogy nem cd kulcs, de én árösszehasonlítóban találtam.
2014. márc. 1. 18:37
 2/5 anonim válasza:
En is most fogom megvenni a bf3mat lehetolegba premiumot. Melyikre erted hogy tele vannak a szerverek? A bf4-ben biztos telivannak. A bf3-at is sokan jatszak es szerintem nem sok kulombseg van a 2 jatek kozott, de persze mindig jobb az uj (ha lenne ra zsém enis megvennem:DD)
2014. márc. 1. 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Nemrég néztem valamilyen angol oldalt ahol a játékszerverek vannak(valami servertracker vagy ilyesmi)

és ott tele voltak a 64-es szerverek(BF3).

2014. márc. 2. 11:18
 4/5 A kérdező kommentje:
A BF4-et azért nem veszem meg mert most még 6-ból 1x sikerül szerverre csatlakozni és nagyon bugos. A barátom odaadta, és játszhatok vele amikor ő nem játszik.
2014. márc. 2. 11:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Megvettem.
2014. márc. 10. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!