Mi legyen a nevem csábításból jelesen?
Uhhh mert aztán az első 4 válaszoló "hasznos" választ adott mi?:D
Fogadni mernék, hogy 12-13 éves vagy és a szókincsed kimerül a "b+"-ban ... csak gratulálni tudok hozzá
Igen, kepzeld 13 eves vagyok...de a szokincsem igen gazdag...fogadhatunk, hogy ki tud tobbet bioszbol, fizikabol, kemiabol....
Most ugy is azt fogod erre valaszolni, hogy "a szokincsed nem attol gazdag, hogy tanulsz bioszt, fizikat, kemiat..." De nekem igen is gazdag szokincsem van, és ha kell be is fogom bizonyitani neked!
"Igen, kepzeld 13 eves vagyok...de a szokincsem igen gazdag...fogadhatunk, hogy ki tud tobbet bioszbol, fizikabol, kemiabol.... "
Fogadhatunk? Fizika, biosz, kémia...mi az?? -.-
Én másodéves egyetemista vagyok jogon, úgyhogy szerintem ne méregessük, hogy kinek nagyobb a szókincse -.-
De a lényeg, hogy sikerült felhasználónevet találni, mert 13 éves vagy, nagy a szókincsed, és nálad jobban senki nem tudja jobban a fizikát a kémiát meg a bioszt!
Fogadd őszinte elismerésem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!