Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egyik naprol a másikra nem...

Egyik naprol a másikra nem indul el a minecraft (se a HU-minecraft se a 1.7.2-es ) mit csináljak?

Figyelt kérdés

még mielött nem indult volna el inditottam egy AVG-nevü virusirtot és gyors finomhangolást végeztem utána meg nézz ide nem indul a minecraft.

mi lehet a baj az AVG csinált valamit vagy csak én vagyok

hülye??? kérlek segitsetek!!!!

ui:már probálkoztam a törlés ujratelepités módszerrel

2014. febr. 28. 16:56
 1/3 A kérdező kommentje:
HU-minecraftnál a bejelentkezésig jutok rákattintok aztán semmi... 1.7.2-nél meg kiirja hogy minecraft az eltünik és semmi...
2014. febr. 28. 17:37
 2/3 Tengor ***** válasza:
Aki összetákolta a klienst, az mit mond a problémára?
2014. márc. 1. 20:57
 3/3 anonim válasza:

Szervusz!

Itt 2 dolgot tehetsz: 1. Átcseréled a vírusírtódat, mert csak az AVG alapú vírusírtóknál nem megy!

2.Az AVG-re rámész és van olyan hogy ,Számítógép Védelme, és ott van olyan hogy ki-vagy be legyen kapcsolva és ott az KIKAPCSOLOD! (De ez nem annyira ajánlott ez a módszer)

Remélem segítettem.... :)

2014. márc. 2. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!