Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fifa 14 túl nehéz? (többi lent. )

Fifa 14 túl nehéz? (többi lent. )

Figyelt kérdés
hali megvettem fifa 14 et félprofin szoktam játszani meguntam, túl unalmas mindig megnyerem de átváltottam profira és mindig kikapok vagy döntetlen egyszerűen olyan nehéz hogy nemigaz helyzetem sincs mondát a beadásokat de odáig sem tudok eljutni mi a frászt csináljak hogy egyátalán felvegyem a versenyt a többi csapattal???

2014. febr. 28. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez van, gyakorolni kell. Ha már megvetted, játssz emberek ellen. A gépnél azt éred csak el magasabb szintre rakással, hogy csal és ez még csak a profi szint.
2014. febr. 28. 14:39
 2/8 A kérdező kommentje:
de engem egyenlőre az nem érdekel és mit gyakoroljk kapjak ki mindig profi szinten vagy mi??? de hogy egy meccs után már kapcsolom is ki ..
2014. febr. 28. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, nem egy vereséged lesz, az biztos, de csak így szoksz ahhoz a szinthez.
2014. febr. 28. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Bele kell jönni.Én kb 14 éve fifázom,ps1,ps2,ps3.Elején én is kikaptam,aztán belejöttem,most meg már a legendásat is verem simán.Neten meg még találni bőven igazi ellenfeleket.
2014. febr. 28. 17:07
 5/8 anonim válasza:

1-es te hülye vagy! Dehogy csal a gép, csak te nem tudsz játszani. :)

Kérdező, játsz nyugodtan erősebb szinten, sok gyakorlás kell és belejössz, de ha teheted inkább internetes ellenfelek ellen játsz, mert azok ellen sokkal jobb. A gép mégiscsak gép és van egy mód rá, hogy bármilyen nehézségi szinten simán megverd, mert mesterséges intelligenciával nem képes a gép olyan gyorsan arra a védőjére váltani, ahol a támadód már lendületben sprintel így 2 védő közt ha van hely simán elfutsz. Küldök neked 2 videót, ami erről fog szólni ezeket nézd végig, Ultimaten is simán verhető így.

védekezős tippek gép ellen:

http://www.youtube.com/watch?v=YwrLSWqqdNA

támadó tippek gép ellen:

http://www.youtube.com/watch?v=axlJOKhiQNA

2014. márc. 7. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
A gond a bunkósággal van, nem egy olyan videót mentettem el amiből játékosom megsérült mégsem lett jogos tizi vagy szabad ellenben ellenfélnek kamuesés után is megadta ezt vagy azt, minél föntebb lépsz nehézségileg annál szemétládább
2014. ápr. 8. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Különben sem azt írták, hogy verhetetlen a gép magasabb szinten, csak hogy csal, de okostóni barátunk, aki másokat hülyézget le, miközben értelmezni sem tud, egyből bepörgött.

Máskor higgadtabban ostobácska!

2014. ápr. 8. 16:27
 8/8 Gele19 ***** válasza:
Egyetértek, a hülyéző egy marha, én is verem a gépet bármilyen fokozaton, de csal a gép ez tény, főleg a 11-est szereti elcsalni, de van más is persze...
2014. ápr. 19. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!