Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mért ölték meg Thomas Angelót...

Mért ölték meg Thomas Angelót a mafia nevű játékban?

Figyelt kérdés

A játéknak tegnap sikerült a végére jutnom és mivel a második rész már sajnos nem megy el a 10 éves gépemen nem tudom hogy hogy és mért ölték meg . Mivel Salieri életfogytiglant tölti többi társával nem értem hogy történt ez a dolog . Úgy érzem egy kicsit cserben hagyott a történet és remélem a második rész mond ezzel kapcsolatban valami fontosat .

A válaszokat előre is nagyon köszönöm

#Mafia #thomas angelo
2014. febr. 28. 09:37
 1/10 anonim ***** válasza:
2014. febr. 28. 10:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jó az angol nyelvtudásom . De köszönöm szépen .
2014. febr. 28. 11:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Spoiler alertet kiírhatnál b*meg!!!
2014. febr. 28. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Röviden,tömören, magyarul Tomika Salieri ellen tanúskodott a tárgyaláson és életfogytiglant kapott ezért megölette...A Mafia 2 ben ez a 14.fejezetben van... Ott ölitek meg

Remélem segítettem!!

2014. febr. 28. 17:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Renben ez nekem teljesen világos fent ezt leírtam . Én arra vagyok kiváncsi hogy tudott rá embereket szerezni a börtönből . És megkérek minden 10 év körüli internetezőt ne spammeljen . Remélem tud valaki segíteni
2014. márc. 1. 07:09
 6/10 anonim ***** válasza:
ember, az akkori viszonyok mellett is biztosan volt a bortonorok kozott korrupt, akin keresztul kapcsolatot tarthatott a regi 'cimborakkal'.
2014. márc. 1. 10:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Én a történetre vagyok kiváncsi ;)
2014. márc. 1. 15:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Legyen szíves segítsen valaki aki játszott is a játekkal . Előre is köszönöm .
2014. márc. 1. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Én játszottam a játékkal sőt még most is megvan.

Mivel Morrelo-t elintéztétek így Salirei lett a város legnagyobb mafia főnöke. Így lehetségesnek tartom hogy a kapcsolatai révén megtudta öletni Thomast. Remélem segítettem.

2015. aug. 3. 18:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm . Azt hittem erre kitér a 2. rész de úgy látom ezt a vonalat már feleslegesnek tartották kidolgozni .
2015. aug. 9. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!