Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismeri valaki esetleg az...

Ismeri valaki esetleg az ilyen játékokat?

Figyelt kérdés

Szóval több kategóriás játékokat keresek:

1.)Mászkálós,építgetős,túlélős(mint a 7days to die) ne minecraftot írjatok,se farcry-t, se azt a gagyi man vs gild izét...

2.)Olyan játékra is kíváncsi vagyok, hogy például ilyen űrlények vagy akármik megtámadják a földet és túl kell élnünk, jó lenne mászkálósba (semmi stratégiai hülyeség)

3.)Illetve régen játszottam egy olyasmi, játékkal, hogy egy erdőben kezdtük és volt egy társunk (aki később áruló lesz) na szóval ő kiképez minket és behatolunk egy gyár szerű épületbe (az erdő mellett egy torony állt és egy folyón-hídon- is átmentünk) a főszereplőt akivel vagyunk LOGEN-nek hívták, aztán később a játékban előkerül egy csaj is és a a játék legvégén lehet választani, hogy hogy vigyük ki, azt hiszem 3féle kijátszási lehetőség volt...

Megköszönném ha legalább 5-6ot írnátok, illvetve a 3-as kategória címét ha valaki tudja :)

2014. febr. 27. 19:35
 1/4 anonim válasza:
Metro 2033 az viszont NAGYON DÚRVA!!
2014. febr. 27. 19:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja és jó lenne, ha nem csak olyanokat írnátok amiben csak 1 irányba mehetünk és küldetésezhetünk, és végképp ne olyanokat amiben a játék 90%-ban angolul hablatyolnak, szóval a metrót kihagyom
2014. febr. 27. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg S.T.A.L.K.E.R. sorozat? Ugyan űrlények nincsenek benne, de a zombik és mutánsok mellé nem is kívánnám őket :D Teljesen openworld, küldetéseket vállalhatsz, csatlakozhatsz frakciókhoz, de nem egyszerű játék, nem is vittem végig. Van hozzá magyarítás, és ha nem szereted az angol hablatyolást, ez neked tökéletes lesz: itt ukránul is hablatyolnak! :D
2014. febr. 28. 18:41
 4/4 A kérdező kommentje:

S.T.A.L.K.E.R. jól hangzik! :D

Köszönöm, ment a zöld :D

2014. márc. 2. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!