Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékokat tudnátok...

Milyen játékokat tudnátok javasolni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretném egy kicsit jobban elsajátítani német tudásomat és szeretek játszani, gyermekként már sikerült az angolt nagyjából.Kérlek ajánljatok nekem olyan játékokat amikben német a szinkron esetleg van felírat ami jó ha német jó ha magyar vagy olyan játék ami német felirat van.Előre is köszönöm

2014. febr. 26. 22:08
 1/1 without ***** válasza:
nem játék hanem sorozat youtube-on elérhető legalábbis amikor legutoljára néztem még elérhető volt,szóval a sorozat neve extr@ érthetően beszélnek és feliratozva is van ha nem hallanád ki a német szavakat remek nyelvi oktaó sorozat 4nyelven van ha jól tudom angol és német alap továbbá elérhető francia és spanyol nyelven is
2014. márc. 1. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!