A híres Mass Effect első része. Nos, igazából azt szeretném felfedezni benne, hogy mi az a nagy húzóerő amitől olyan "óvszóm" ez a játék?
Nekem nem különösebben tetszik a játék (de lehet csak nem adtam elég esélyt eddig neki, megvan mind a három része, szóval majd egyszer elkezdem megint az elejétől és azért pár órát beleölök az első részébe, hátha megtetszik), de hogy megpróbáljam megválaszolni másoknak miért tetszhet:
1) a játék univerzuma nagyon ki van dolgozva. Tudom űrben játszódik, szóval tisztázom, hogy az itt nem úgy gondolok univerzumra, mint a galaxisokra meg mindenre, hanem úgy, hogy a játék világa, háttértörténete nagyon ki van dolgozva. Mindenféle bolygó, faj, karakter, konfliktus, mint egy Star Wars vagy Game of Thrones vagy The Lord of the Rings
2) te alakítod a játék sztoriját, rengeteg döntést hozhatsz meg, tehát befolyásolod a játék végkimenetelét
3) jó párbeszédek, jó történet, jó sztori
4) rengeteg felfedeznivaló
És ha többet játszottam volna vele, vagy újságíró lennék még millió okot tudnék felhozni. Ha neked nem tetszik akkor sincs veled baj, az emberek ízlése különböző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!