Meik a jobb xbox-ra, Dead Island vagy Dead Island riptide, meiket vegyem meg?
Egyiket sem.
Ha jó zombis játékot akarsz vedd meg a Walking Dead Survial Instict-et.
Az a legjobb zombis-túlélő játék
és a sorozat is rohadt jó :)
Egy aranyos elfogult válaszoló :D ezt nagyon szeretem.
A Survival Instict gyenge játék unalmas játékmenet ismétlődő pályák és semmi story (igen tudom hogy a sorozat előzményeit akarja ismertetni de akkor is) gyenge nagyon sok téren elmaradott.
A Dead Island Riptide-ot nem próbáltam de a játék első része biztos hogy jó. Főleg ha van kivel játszani és mindent átkutattok, megcsináljátok a mellékküldetéseket.
a Walking Dead Survival Instinct egy nagyon rossz játék
a Telltale Game nagyon jó lett, hűen visszaadja a sorozatot, a Survival Instinct nem
ronda grafika, ismétlődő játékmenet, változatlan helyszínek, a játék ezek mellett mortyrozik is rendesen
az említett kettő közül meg inkább a Dead Island, ár-érték arányban jobban jársz, mert a Riptide ugyanaz mint az első egy-két extra dologgal meg új helyszínnel (ami trópusi üdülő helyett, trópusi sziget, nagy különbség nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!