Need for speed rivals ot megéri megvenni?
Figyelt kérdés
jó lett az új nfs? megéri megvenni? kommenteket előre is köszi2014. febr. 24. 20:37
2/3 anonim válasza:
Biztos jó (igaz, hogy most kezdtem, és jelenleg az Underground 2-nél le vagyok ragadva :D), mert eddig csak jókat hallott róla, de nincs benne manuális váltás, ami engem nagyon zavar. Mondjuk automatával is el lehet lenni, nem mintha ez szimulátor lenne, csak az eddigiekben mindig volt.
3/3 anonim válasza:
Ugyanolyan rossz mint az NFS Most Wanted 2012, vagy a 2010-es Hot Pursuit. Ergo okádék, de ez szubjektív álláspont. Amit a Criterion újragondol, abból jó nem sülhet ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!