World Of Warcraft Mists Of Pandaria aktívnáció?
Nem régiben vásároltam meg és a dobozban 3 aktivációs kód volt ezek közül 2 egy-egy papíron azokat tudtam aktiválni de a DVD lemez fölé volt ragasztva egy aktivációs kód és azt valamiért nem engedi aktiválni battle.net -en
Ez miért van ? Hogy kell azzal be aktiválni ?
Úgy mint a többinél.
Biztos, hogy jól írod be, nem nézed el pl az o-t 0-nak?
Nekem is így a dvd tokba a dvd főlé van ragasztva a kód, szóval azzal semmi baj nincs elvileg.
Ez életem első wow DVD lemeze és így nem nagyon tudom mit hogy kell aktiválni a battle.net -en rá megyek hogy account és ott add a game key. Értelem szerűen be írom a kódot kötőjelek nélkül és ezt írja ki " An error has occurred.
Your Battle.net account does not have any games that can be upgraded with this game key.
Either you have no games that can be upgraded with this key, or you have already upgraded them. "
Erre.
World of Warcraft
[WoW1] Starter Edition
Europe (EU)
World of Warcraft
[WoW2] Starter Edition
Europe (EU)
És az a kód ami a telepítő DVD lemez fölött van azt kéne aktiválni
Már értem.
A papíros kódok csak trialok voltak.
A játék amit vettél pedig nem a battlechest hanem az egyik későbbi wow kieg (cata vagy panda).
És azt próbálod aktiválni.
De ezeket csak sorba lehet aktiválni azaz meg kel venned a battlechestet előtte és azt aktiválni.
Nemtom, nekem nem battlechestem van/volt. Én 2006ban kezdtem, mindet külön vettem meg. De ha több kód van benne akkor úgy kell beírni, hogy alapwow utána bc > lich king > cata. Ha csak egy akkor meg mindegy :)
gamecard az 60 nap játékidőt tartalmaz. Tehát 2 hónapig tudsz vele játszani. De a battlechest mellé jár 1 ingyen hónap az elején.
Szóval ha van gc-t és megveszed a battlechestet akkor 3 hónapig tudsz játszani egyből. (többi kieg mellé nem jár ingyen hónap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!