Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért vannak megnyúlva a...

KáPéÁ kérdése:

Miért vannak megnyúlva a poligonok a Die Hard: Nakatomi Plaza játékban?

Figyelt kérdés
Kedvem támadt nosztalgiázni és elkezdtem a Die Hard: Nakatomi Plaza játékot, ám a Win7-emnek nem tetszik a dolog. Azt vettem észre hogy a szürke, szürkés árnyalatú poligonok meg vannak nyúlva (pl Takagi öltönye kilóg a képernyőből, a recepciós öltönye is elnyúlik a lift ajtókig) és ezáltal nemigen élvezhető a játék. Valaki tudna segíteni?

2014. febr. 21. 17:43
 1/6 soldierdan ***** válasza:
Keress egy patch-et hozzá. Nekem is voltak ilyen problémáim (igaz én leszedtem a játékot).
2014. febr. 23. 19:00
 2/6 soldierdan ***** válasza:
Keres*
2014. febr. 23. 19:01
 3/6 soldierdan ***** válasza:
nem, ss-el xD
2014. febr. 23. 19:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Egyébként hányas patch-re gondoltál? Mert én leszedtem egy "DIE.HARD.NAKATOMI.PLAZA.1041.ENG.FBSA.NOCD" zip fájlt, feltettem és még mindig olyan...
2014. febr. 27. 19:35
 5/6 A kérdező kommentje:
*amúgy én is leszedtem torrenttel :)
2014. febr. 27. 19:36
 6/6 soldierdan ***** válasza:
[link] próbáld ki ezt. Alatta van egy NO CD verzió. Azt is szedd le majd azt is rakd fel.
2014. febr. 28. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!