Hogy kell minecraftba az admin nevét szinesen kiirni? A többi kérdésem lejjebb van
Na akkor bővebben:
Találtam neten olyat h a plugin mappába lehet átálitani de nekem az üres akkor hogy is kell megcsinálni.
2. Szervereken van olyan hogy blockot sehogy se lehet kiütni ezt hogy lehet beálitani területekre osztani?
3. Hogy lehet saját szeron warpot, spawnot stb. Létrehozni?
Első kérdésre: /nick <adminneve> és utána színessel
Színkódok: &1 sötétkék, &2 zöld, &3 türkiz, &4 piros, &5 lila, &6 arany, &7 szürke,&8 sötétszürke, &0 fekete (nem kell a kód és a szó közt szóközt rakni, és ezek táblán is működnek)
Második kérdés: sajna, nem tom
Harmadik kérdés: Warp létrehozása: oda állsz ahova szeretnéd, hogy a warp teleportáljon (lehetőleg elöre nézz, mert abban helyzet teleportálnak, ahogyan leraktad a waepot) és beírod: /setwarp <warpneve>
Spawn: /setspawn (itt nem kell név, mert csak 1 lehet) és van két másik, sajna nem tom melyik a helyes a háromból: /setspawnpoint ; /spawnpoint (annyi biztos, hogy az utsó egyjátékosban mükszik)
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!