Playstation 3 -nál hogy lehet megoldani azt hogy ne csak eredeti játékon tudjak játszani?
Nem szeretnék játékot venni ezért gondoltam biztos van valami megoldás mint akár a ps2 -nél (patch stb)
Kérlek válaszoljatok mert vásárlás előtt álok!
Ha régi PS3-ad van (CECH1 vagy CECH2), akkor létezik szoftveres megoldás, de annak a kezdete is szervíz és 10.000-ért downgrade 3.55-re. Ha CECH3 Slim, vagy CECH4 SuperSlim, akkor csak egy ODE chip beépítése segít, amit különböző ODE márkák beépítésével különböző szervizek 35.000-55.000Ft között végeznek el.
Na, abból a 35-55 ezerből 3-4 évre előfizethetsz a PS Plus-ra! Illetve, ha használt játékokat vásárolsz és ha kijátszottad akkor nem gyüjtögeted, hanem eladod 1-3 ezerrel olcsóbban, akkor is átlagosan ~25-40 darab játékkal tudsz játszani...
Gondold át mennyi ideig tart 25-40db játékot kijátszani? Ja, és nem egyszerre kell kifizetni az árát, mint egy ODE Chip-nek.
Lényeg az, hogy van kedvező áru megoldás a legális játékra!
Nem tudom mennyi idős vagy, de te mit szólnál hozzá, hogyha a cég ahol dolgozol, nem adna fizetést a munkádért?
Vagy ha a szüleid azt mondanák, hogy gyermekem, ma nincs kaja, mert nem fizették ki a munkabérem, vagy még rosszabb, ellopták...
Akik a játékokat készítik, forgalmazzák, hogy te jól szórakozhass, ők is pénzből élnek, őket meg lehet lopni?
Ez annyira túl van reagálva...
1. inkább 35ezer mint 55k wtf? nem is láttam még szervízt ahol azt mondták hogy 55k ért csinálják...
Illetve lehet, hogy jobb megoldás a psn+ legálisabb, DE mi van akkor ha nincs és nem is lesz az a játék ami nekem kéne csak a "mainstream csapból folyó" játékok amikre nekem nincs szükségem?
Nem akarok reklámozni, így csak az árlista idevágó sorát tüntetem fel, de a google-val 2 perc volt megtalálni. ;)
3K3Y ODE beszerelés (eszközzel) 49.900.-
Ehhez add hozzá az oda-vissza postaköltséget...
De igazad van, mert egy kis keresgéléssel az E3 ODE-ra is van találat 29.900-ért.
Ja, ha nem oké a mainsteram által okádott PS plus tartalom, mi a véleményed a használt játék piacról illetve arról, hogy ha kijátszottad eladod történetről. 29.900-ból azért jópár játékot végigtolhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!