Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Playstation 3 -nál hogy lehet...

Playstation 3 -nál hogy lehet megoldani azt hogy ne csak eredeti játékon tudjak játszani?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék játékot venni ezért gondoltam biztos van valami megoldás mint akár a ps2 -nél (patch stb)

Kérlek válaszoljatok mert vásárlás előtt álok!

2014. febr. 20. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet.....de onnantól az online multiról, a sony szolgáltatásairól, stb lemondhatsz... am nehéz megcsinálni, ha nem hozzáértő csinálja, az egész gépet bukod...én nem ajánlom...
2014. febr. 20. 21:53
 2/5 TaKy99 ***** válasza:

Ha régi PS3-ad van (CECH1 vagy CECH2), akkor létezik szoftveres megoldás, de annak a kezdete is szervíz és 10.000-ért downgrade 3.55-re. Ha CECH3 Slim, vagy CECH4 SuperSlim, akkor csak egy ODE chip beépítése segít, amit különböző ODE márkák beépítésével különböző szervizek 35.000-55.000Ft között végeznek el.

Na, abból a 35-55 ezerből 3-4 évre előfizethetsz a PS Plus-ra! Illetve, ha használt játékokat vásárolsz és ha kijátszottad akkor nem gyüjtögeted, hanem eladod 1-3 ezerrel olcsóbban, akkor is átlagosan ~25-40 darab játékkal tudsz játszani...

Gondold át mennyi ideig tart 25-40db játékot kijátszani? Ja, és nem egyszerre kell kifizetni az árát, mint egy ODE Chip-nek.

Lényeg az, hogy van kedvező áru megoldás a legális játékra!

Nem tudom mennyi idős vagy, de te mit szólnál hozzá, hogyha a cég ahol dolgozol, nem adna fizetést a munkádért?

Vagy ha a szüleid azt mondanák, hogy gyermekem, ma nincs kaja, mert nem fizették ki a munkabérem, vagy még rosszabb, ellopták...

Akik a játékokat készítik, forgalmazzák, hogy te jól szórakozhass, ők is pénzből élnek, őket meg lehet lopni?

2014. febr. 21. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez annyira túl van reagálva...

1. inkább 35ezer mint 55k wtf? nem is láttam még szervízt ahol azt mondták hogy 55k ért csinálják...

Illetve lehet, hogy jobb megoldás a psn+ legálisabb, DE mi van akkor ha nincs és nem is lesz az a játék ami nekem kéne csak a "mainstream csapból folyó" játékok amikre nekem nincs szükségem?

2014. febr. 21. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
+ a cég nem nem adna fizetést hanem te keresel 20 milliót és csak kézhez kapsz 10milliót
2014. febr. 21. 12:32
 5/5 TaKy99 ***** válasza:

Nem akarok reklámozni, így csak az árlista idevágó sorát tüntetem fel, de a google-val 2 perc volt megtalálni. ;)

3K3Y ODE beszerelés (eszközzel) 49.900.-

Ehhez add hozzá az oda-vissza postaköltséget...

De igazad van, mert egy kis keresgéléssel az E3 ODE-ra is van találat 29.900-ért.

Ja, ha nem oké a mainsteram által okádott PS plus tartalom, mi a véleményed a használt játék piacról illetve arról, hogy ha kijátszottad eladod történetről. 29.900-ból azért jópár játékot végigtolhatsz...

2014. febr. 21. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!