Diablo 2 feelinget átadja a diablo 3 is? Mivel másabb?
olyanoktól kérdezem, akik játszottak mind a kettővel:)
Engem kifejezetten tömérdek játék közül a diablo 2 fogott meg, és kíváncsi lennék megéri e a diablo 3 a pénzét
Röviden: Nem.
Ami jó volt a D2 ben azt szinte mindent elszúrtak a 3 ban, főleg ami azt illeti, hogy már nem random dungeonok vannak hanem fixek, és pár takarítás után már iszonyatosan unalmassá válnak.
Vártam én is iszonyatosan anno, de már több mint egy éve nincs is a gépen, mert egyszerűen unalmas lett.
Meg az is sokat elárul, hogy battle.net-en a barátlistámon mikor kijött 50 ből 45 ember a D3-mat nyúzta, ma már az feltűnő, ha az 50 emberből 1 a D3-al játszik, szóval ez alapján képzelem ugy overall hogy megcsappanhatott a játékosszám is a kezdeti idők után. Számomra az első olyan játék amin nagyon meglátszik, hogy a Blizzard már nem a régi önmaga ( Ha a WoW folyamat eső szinvonalától eltekintek )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!