Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 2 feelinget átadja a...

Diablo 2 feelinget átadja a diablo 3 is? Mivel másabb?

Figyelt kérdés

olyanoktól kérdezem, akik játszottak mind a kettővel:)

Engem kifejezetten tömérdek játék közül a diablo 2 fogott meg, és kíváncsi lennék megéri e a diablo 3 a pénzét

2014. febr. 18. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Röviden: Nem.

Ami jó volt a D2 ben azt szinte mindent elszúrtak a 3 ban, főleg ami azt illeti, hogy már nem random dungeonok vannak hanem fixek, és pár takarítás után már iszonyatosan unalmassá válnak.

Vártam én is iszonyatosan anno, de már több mint egy éve nincs is a gépen, mert egyszerűen unalmas lett.

Meg az is sokat elárul, hogy battle.net-en a barátlistámon mikor kijött 50 ből 45 ember a D3-mat nyúzta, ma már az feltűnő, ha az 50 emberből 1 a D3-al játszik, szóval ez alapján képzelem ugy overall hogy megcsappanhatott a játékosszám is a kezdeti idők után. Számomra az első olyan játék amin nagyon meglátszik, hogy a Blizzard már nem a régi önmaga ( Ha a WoW folyamat eső szinvonalától eltekintek )

2014. febr. 18. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne vedd meg. D2-ben megérte egymás után ölni a bossokat coopolni, d3 viszont nagyon gyér, hamar meg lehet unni. Lehet majd a kiegel jön be változás mert nem lesz ah, de kétlem..
2014. febr. 18. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, bár reméltem nem ezeket kapom:) azért a régi d2 feeling hiányzik:) ahogy kipróbáltam kicsit átjött, viszont én is hallottam hogy sokan ott hagyták, eladják, panaszkodnak stb.
2014. febr. 18. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha elfogadsz egy ajánlatot: Van Helsing, hazai fejlesztésű játék, ráadásul 5-öt annyi cakli-pakli kiegestől mint a D3, hangulatban köröket ver a D3-ban, főleg nekünk akik itt élünk a Kárpát-medencében.
2014. febr. 18. 22:35
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, megnézem hát én még a lineage eternálban bíznék az már most jobban tűnik mint a d3 bár kitudja megjelenik e valamikor :D
2014. febr. 18. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!