Ice001 kérdése:
Counter Strike Source-zök és minden szerver a miatt nem tudok jól játszani mert a célkereszt minden fegyvernél nagyon tágul, miért?
Figyelt kérdés
Másnak nem mozog igy mint nekem, sőt szinte semennyire! Hiába irom be, hogy cl_dynamiccrosshair 0 akkor is mozog. Olvastam, hogy van valamilyen cfg csak nemtom a nevét, mind 1 nem az a fontos csak, hogy hogyan tudom megcsinálni, hogy ne mozogjon. Gugolással valamennyire csökkenthető de.....idegesitő egyfolytában gugólgatni. A válaszokat előre is kösz!2014. febr. 17. 17:15
1/4 anonim válasza:
A beállításokba a multiplayer menübe tudod jobboldalt beállítani rakd small-ra.
2/4 A kérdező kommentje:
Azon van
2014. febr. 19. 18:01
3/4 anonim válasza:
consoleba : cl_crosshairscale 5000 , ird be , ez a legjobb és nagyon kicsi , nem mozog , nagyon adja :))))))
4/4 A kérdező kommentje:
köszi azóta is használom
2014. márc. 9. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!