Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PC vs ps4! Ki melyiket választ...

PC vs ps4! Ki melyiket választaná játék téren? Miért?

Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 11:02
1 2
 1/13 ricsi973 válasza:
0%
szerintem a ps4 mert a pc-hez sok a gomb de a ps4-en meg csak annyi van amennyire szukség van
2014. febr. 17. 11:30
 2/13 anonim ***** válasza:
pc.mert jobb játékélmény, olcsobbak a játékok
2014. febr. 17. 11:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
pchez is lehet kontrollert venni .
2014. febr. 17. 11:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Heló!

Ha számítanak a stratégiai játékok, vlaamint az - nyilván -, hogy sokkal egyszerűbb játékhoz jutni pc-n, akkor PC. Ha számítanak az olyan cska ps címek, mint a God of War..., nem akarsz fejleszteni, és elégedett lenné la jelenlegi grafikai teljesítménnyel, akkor ps4.

2014. febr. 17. 11:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt khiagytam, hogy a stratégiaiak mellett az oylanok is, ami ktipikusan pc specifikusak, jobbak rajta, vagy csak arra jönnek ki...
2014. febr. 17. 11:53
 6/13 anonim válasza:
0%

PS4.

Sokkal több játék van rá!

Film, net minden szar van már rajta, szal ha nem dolgozol vele már nem is kell pc.

2014. febr. 17. 11:54
 7/13 anonim ***** válasza:
26%

Tartósság:

ps4 > PC

Játékélmény:

ps4 > PC (szubjektív)

Ár:

ps4 > PC

Játék ár:

ps4 > PC

(persze ha úgy veszed, hogy a PC-set letöltöd akkor az az olcsóbb. Ha eredetit veszek akkor a PC olcsóbb viszont a PS4-eset el tudod adni használtan is mivel elég nagy a felvevőpiac. Ha használtan veszel és továbbértékesítesz akkor a ps a legolcsóbb).

Játékkínálat:

PS4 < PC

Felhasználhatóság:

PS4 < PC

2014. febr. 17. 11:57
 8/13 anonim ***** válasza:

"PS4.

Sokkal több játék van rá!"

Már ne is haragudj, de ez hülyeség. Hogy lenne már több egy olyan konzolra, ami most jött ki?

Még ha az összes ps játékot lejátszaná, akkor sem lenne rá több játék, mint pc-re.

2014. febr. 17. 12:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Szép és jó a konzol, de azt a multis élményt nem nyújtja, ami nekem kell. (RTS, MOBA, MMO műfajok.) Illetve a kontroller gombjai is hátrányok nálam, mert szeretem a komplexebb írányitást az emlitett műfajoknál. Konzol exkluziv címek meg engem nem érdekelnek. Szóval nyers adatokon hiába jobb a konzol sokszor, felhasználótól függ kinek mi kell.
2014. febr. 17. 12:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek megvannak a maga előnyei. PC-n jobb lesz a grafika, ha olyan a géped, de az drágább is. Játékok viszont olcsóbbak, rengeteg akció van és több is van. Persze, lehet cserélgetni a játékokat, de én nem vagyok a cserélgetés híve. Jobban szeretem a letölthető verziót egy-egy játékból, mint a lemezest. PS4-nek is megvannak az előnyei, sokkal kényelmesebb, hangulatosabb és a netes játékoknál (pl. BF4) csalók sincsenek PS4-en. Ha tehetném, legszívesebben mindkettőt választanám, de így marad csak a PC. Könnyebb lenne válaszolni, ha az lenne a kérdés, hogy Xbone vagy PS4. Ez esetben egyértelműen PS4. :D
2014. febr. 17. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!