Hogy kell Warlockkal játszani (wow-tauri)?
Régebben játszottam a WoW-val (tauri). Nem voltam nagy menő, nem tudtam mindent. A középmezőnybe voltam ami a kasztomnak kellett azt tudtam. Viszont több mint fél éve abbahagytam és most újra kezdtem. Sajnos be kell látnom, hogy siralmas lettem. Így segítséget kérnék.
Warlock:
- Mi kell neki pvp-re és mi a pve-re? (értem ez alat azt, hogy annyira emlékszem, hogy a tanknak def és stamina kell)
- 4,5 gs-em. Affi és Demo tallentem van. Ha esetleg tudtok egy jól bevált tallentot azt megköszönném illetve, hogy milyen Glyph-eke kellene használnom hozzá.
Nézd maga a tauri a középmezőny. Tehát inkább kezdő játékosoknak van a tört, mivel élvezhetetlen buggos, elmaradott. Tanknak az kell igen, viszont warlock nem lehet tank. Egyedül demonologys transformal kapott + defet aszem még a katában. Demo pl PvP-re nagyon imba volt kata környékén, csúnyán oda lehetett vele csapni, nagyon jó páros volt egy cement sámánnal. PvE-re meg ajánlom a destro warlockot. Mivel tauri régebbi patchen fut keress egy oldalt ahol nézhetsz hozzá régebbi buildet és rotát.
AMúgy ha nagyon nem megy akkor meg egy könyebb kasztal kellene játszanod, például kezdőknek mindig a Paladint szokták ajánlani mert full egyszerű kaszt. Anno én is azt húztam először, mondjuk fullon hamar meguntam és átáltam a papra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!