Airsoft 13 éves kortól lehet vagy annak csak a nerf?
vagyis ha lehet 13 kortól airsoftzni (csak kert végében valmi dobozt lőni ó9 vagy inkább vegyek ólcsobban ilyen nerfet?
ha airsoftot vennék ha a szabály engedi akkor tuti hogy csak kispisztoly nem akarnmám az airsoft sportot eltüntetni hogy rohangálok utcán vele meg ilyesmi
nerf meg egy ilyet néztem: [link]
Érettség kérdése.
Ha hisztis, vinnyogó kis p*csa, már elnézést, akkor semmiképp nem ajánlom.
Ha képes felfogni, hogy ez veszélyes is lehet (pl szemen lőni vkit stb) akkor lehet neki adni. Kezdésként midnenképpen spring-es (rugós, minden lövés után fel kell húzni) fegyvert ajánlanék, olcsóbbak (mondhatni gagyik) akár egy-egy búcsú standján is megtalálhatók, 5-10e közt.
Ha normálisan tud viselkedni, akkor nem lesz gond vele, mi pl 14 éves kor körül kezdtünk airsoftozni, pár év után én abbahagytam (lehet a többiek még csinálják, nem tudom).
Viszont ha rákattan, és menni akar versenyekre, stb, az elég csúnyán tudja vinni a pénzt (csak egy AEG-es jól összerakott fegyver 70-80 ezer).
De egy próbát a csóró verzió megér, bár teljesen a gyerektől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!