Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Airsoft 13 éves kortól lehet...

Airsoft 13 éves kortól lehet vagy annak csak a nerf?

Figyelt kérdés

2014. febr. 16. 15:18
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

vagyis ha lehet 13 kortól airsoftzni (csak kert végében valmi dobozt lőni ó9 vagy inkább vegyek ólcsobban ilyen nerfet?

ha airsoftot vennék ha a szabály engedi akkor tuti hogy csak kispisztoly nem akarnmám az airsoft sportot eltüntetni hogy rohangálok utcán vele meg ilyesmi

nerf meg egy ilyet néztem: [link]

2014. febr. 16. 16:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Érettség kérdése.

Ha hisztis, vinnyogó kis p*csa, már elnézést, akkor semmiképp nem ajánlom.

Ha képes felfogni, hogy ez veszélyes is lehet (pl szemen lőni vkit stb) akkor lehet neki adni. Kezdésként midnenképpen spring-es (rugós, minden lövés után fel kell húzni) fegyvert ajánlanék, olcsóbbak (mondhatni gagyik) akár egy-egy búcsú standján is megtalálhatók, 5-10e közt.

Ha normálisan tud viselkedni, akkor nem lesz gond vele, mi pl 14 éves kor körül kezdtünk airsoftozni, pár év után én abbahagytam (lehet a többiek még csinálják, nem tudom).

Viszont ha rákattan, és menni akar versenyekre, stb, az elég csúnyán tudja vinni a pénzt (csak egy AEG-es jól összerakott fegyver 70-80 ezer).

De egy próbát a csóró verzió megér, bár teljesen a gyerektől függ.

2014. febr. 16. 22:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az :D de nem is vettem magamra hát engem eléggé vonzanak a fegyverek igaz ezek se igaziak csak néztem paintball még drágább nyilvánvalóan nem lőnék senkit szembe de ehhez nem kell valami kártya? meg a fegyverbe gravíroztatni valamit? meg azért a szüleim se örültek az ötletnek hogy ilyet akarok venni mondták is hogy "fiam majd később addig is gyűjts és ha eszedbe jut valami fontosabb azt vedd meg" ehhez is tartom magam meg olvastam azt a "MASZ"-t hogy versenyezni is csak 16 éves kortól szülői nem tudom mivel lehet és akkor veszek egyet oszt haverokat és rábeszélem :D úgyis itt erre felénk van egy király mező és amikor aratás van ott van a sok szénabála :) de egyelőre akkor nerf
2014. febr. 17. 17:23
 4/13 anonim válasza:
49%
vigyelj ugy müködik(én is 13 vagyok) és már jászok csapatba anemesbükkön és kövágörsön stb.. hivatalos játékokon 16 évtől szülöi beleeggyezéssel lehet játszani de olyan játékon amit haverok szerveznek azon bárki játszhat.de azt ne felejsd el hogy az airsoft nem egy olcso játék a normális airsoft fegyver 40-50 60 ezer ft de 100 ezer ft ér is lehet fegyvert venni komoly védő felszerelés kell nekem a védőmellény(taktikai mellény ) 5700 ft volt a legolcsobb :) a fegyverem 50 ezer ft a maszkom 15 ezer ft a löszer (mennyiségtől függ) szoval ha akarsz airsoftozni akkor mélyen a zsbedbe kell nyulnod csak mondom hogy nem elkényeztetett kis hülyegyerek vagyok minden cuccomat a saját zsebpénzemből vettem van nerfem is de az inkább a gyerekesebb kategoriába tartoik ha valami kérdésed lenne bármivel kapcsolatba akkor kérdezz csak szivesen válaszolok!
2014. febr. 17. 20:11
 5/13 A kérdező kommentje:
hát kb 9 éve szépen gyűjtök és remélem nyárra össze jön a pénz kb de nyilván való elsőnek fegyvert veszek :) meg hát én se vagyok elkényeztet szerencsére szerintem cikkek alapján valami ak lesz vagy ha tudtok akkor írtok valamit? (szeretem ha ilyen AK alakja van vagy m-es (m4)
2014. febr. 17. 20:35
 6/13 A kérdező kommentje:
vagyis 9 éves korom óta nem 9 éve xD
2014. febr. 17. 21:09
 7/13 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=gTBy7taRHsY :O megnéztem ezt a vidit bele szerettem :D
2014. febr. 17. 21:09
 8/13 anonim válasza:
én nekem amd 65 öm van és az hasonlit az ak ra de én az ak k közt aks 74-u t ajánlom mert elég jo fegyver
2014. febr. 18. 16:08
 9/13 anonim válasza:
vagy ha m4 et akarsz venni az elég drága 60-70 ezer ft én 50 ezerér vettem de nem bántam meg hogy airsoftra basztam el a pénzem de én a hk 416 ost javaslom jobb mint a m4
2014. febr. 18. 16:10
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. febr. 18. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!