Counter-Srike 1.6-ban, hogy tudom megnézni, hogy ki Steames?
Figyelt kérdés
Tehát, nekem megvan eredetibe a játék (ergó a Konzolos 'status'-t ne írjátok)! 1024x768-ban beadja a Steamesek képeit, de úgy laggolok (gyenge vidikari). 640x480/800x600-ban nem laggolok, de úgy nem adja be a képeket. Meg lehet oldani, hogy beadja a képeket ebben a felbontásban?2014. febr. 16. 13:49
1/9 anonim válasza:
Nem. De van egy egyszerű mod. Menj VAC-os szeróra, ott nem lesz hacker!
2/9 A kérdező kommentje:
Láma kérdés: Honnan tudom, hogy melyik VAC-szerver? :S
Ha arra célzol, hogy a szerver neve előtt, van egy kis pajzs, az nem jó, ott is csalnak.
2014. febr. 16. 13:58
3/9 anonim válasza:
Szerverkeresésnél állítsd be hogy csak VAC-os szerót keressen. Amúgy ott igen nehezen csalnak, mivel a VAC levágja a steam accját és vége...
4/9 anonim válasza:
A képeket nem adja be kis felbontásban, de meg attól még meg tudod nézni, hogy ki steames: Beírod konzolba azt hogy status. Ott felsorolja az összes játékost, az összes STEAM ID-t. A lényeg: Akinél STEAM_ID_LAN-t ír, az tört láma. Akinél STEAM_0:0-t ír, az szintén tört láma például: STEAM_0:0:1693316473 Viszont akinél STEAM_0:1-et ír, az steames, például: STEAM_0:1:78755220
5/9 anonim válasza:
Ja és a STEAM_0:1 után általában 8db számjegy következik a steameseknek. Akinek sokka ltöbb, az kamu steamet használ, mivel abból is van tört verzió.
6/9 anonim válasza:
Hat az nem NS akinek STEAM_ID_0:0-ja van,mivel azis steam-es,de nemigas magyarazom,az steam-es akinek 8 szamjegybol all a Steam ID-je es kesz!
7/9 anonim válasza:
STEAM_ID az nem steames... De abban igazad van, hogy dióhéjban az a lényeg, hogy 8db számjegyes a steames!
9/9 anonim válasza:
Mondjuk akkor úgy hogy 8-nál több számjegy az nem steames! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!