Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Gears of War 2-ben ha az...

A Gears of War 2-ben ha az alapfegyvert (azt amin egy ilyen láncfűész is volt) eldobtam/lecseréltem véletlenül valahogy visszalehet szerezni? Vagy nincs valamilyen "bolt" ahol újra meglehet venni?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el játszani xbox360-on a Gears of War 2-vel!

Az elején ugye volt egy tök jó alapfegyver, arra a gépfegyverre gondolok amin tudjátok volt egy ilyen láncfűrész is azzal is lehetett aprítani őket!Volt viszont egy rész ahol mondta, hogy sniperrel lőjem az ellenséget, ezért fölvettem azt, később vettem észre, hogy az az alapfegyveremet viszont így eldobtam, amit eléggé bánok!Nem mondom sniperrel is jól fejlövést adni, de azért az alapfegyó jobban tetszett! :D

2014. febr. 14. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Később tudsz felvenni, majd ugyan olyan láncfűrészest, de mindig figyelj oda, hogy le ne cseréld.
2014. febr. 15. 00:33
 2/2 Denta ***** válasza:
Majd Sáskáktól(ellened van)Van 1-2 olyan katona aki azzal futkorászik simán megölöd és fel veszed és az se baj ha le cseréled a fegyvereket amikor tapasztaltam a játékot akkor az alapfelszerelésből mindent le cseréltem amúgy a lécfűrészesnek Lancer a neve sok sikert!!!
2014. jún. 2. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!