Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sleeping Dogs-ban az irányít...

Andris9900 kérdése:

A Sleeping Dogs-ban az irányítás nagyon nem úgy működik ahogy kéne. Valami megoldás?

Figyelt kérdés
Laptopon játszok a Sleeping Dogs-al és a verekedős részeknél azt figyeltem meg, hogy teljesen becsavarodik a játék. Nyomom az iránygombokat és az a bal-jobb egérgombot, hogy a karakterem leüsse a japcsikat, de ilyenkor irányíthatatlanná válik. A karakterem arra megy amelyik iránygombot utoljára nyomtam le és nem reagál semmit ilyenkor. Ezek részlegesen jönnek elő, de sűrűn. Élvezhetetlen így játszani. Valaki valami megoldás? Ja, meg amikor irányíthatatlanná válik, akkor néha a laptop ad ki ilyen sípoló hangokat. Más játéknál nem fordult elő hasonló...

2014. febr. 14. 20:05
 1/2 anonim válasza:
Szia! Nálam is ugyan ez a probléma. Neked sikerült azóta orvosolni?
2014. aug. 13. 04:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia azóta már feladtam meg nem játszok olyan intenzíven. De ha te találsz valami megoldást akkor szívesen meghallgatnám.:)
2014. aug. 14. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!