Outlast: Melyik jelenet volt a kedvenced, vagy melyik rémisztett meg a legjobban?
Figyelt kérdés
...
- Ki/kik a kedvenc karaktereid.
- Mi a véleményed a játékról.
2014. febr. 13. 22:28
11/14 A kérdező kommentje:
Többször is feltűnik, de több ilyen jellegű, névtelen karakter van, akik itt-ott feltűnnek a játékban, így ő is. Ezt most sikerült kiveséznem pár ismerősömmel még Facen.
Egyébként nekem tetszik, nem ragadok le csak úgy, de nekem ő a kedvencem. Tudom, nem sok szerepe van, de kinek hogy fekszik.
Amúgy igen, elkezdtem vele játszani, de sok időm sajnos nincs.
Chris és a pénisz tesók azok, akik még nagyon tetszenek nekem. Ők is nagyon aranyosak.
2014. febr. 17. 21:57
12/14 anonim válasza:
Valami apró változtatás mindig van a páciensek arcán. A két képet vizsgálva a kettő ugyan az. Van olyan kép is amin nagyon hasonló a pasas de még sem az.
13/14 anonim válasza:
A kedvenc karakter az Mr Trager,Billy es az igazgatoja az intezmenynek
nekem 10/9 a game ;) erdemes megvenni
14/14 A kérdező kommentje:
Elkezdtem már játszani vele. A dokiig jutottam, eddig ő az egyik kedvencem, van egy személyisége. Tetszik.
2014. márc. 13. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!