Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell felrakni a Sims 2?

Hogyan kell felrakni a Sims 2?

Figyelt kérdés
Régebben felrakta nekem a nővérem fiúja,de azóta már lett vmi hiba,és letöröltük.Megvolt majdnem az össze Sims,meg egy kiegészítő.Ez a srác odaadta a CD-ket,szval megvannak a telepítők.De az a nagy helyzet,hogy nem számtechből vok a legjobb.Ugye a sima Sims2 az alap,és azt feltettem,minden jól ment,letöltötte,feltelepítette,és a végén kiírta,hogy hiba,és leállt.Mit csináljak? a kódokat tudom,és ha vkinek kellenek,annak mondom,de segítsetek lécci!!!
2009. dec. 8. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Elsőnek azt írod, hogy a sima sims2-t feltetted, ment minden jól, és a végén kiírta hogy hiba.

Van egy kis ellentmondás.

És hogy segítsek is:

Gondolom, hogy nem csak azt írta ki, hogy "hiba", hanem volt ott még valami szöveg (bár most hogy belegondolok van rá esély hogy csak simán hibát írt).

Ha volt ott még valami, az mi volt?

És eredeti vagy másolt játék?

Mennyire a végén írta ki?

2009. dec. 8. 20:56
 2/7 anonim válasza:
crack.
2009. dec. 8. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
telepítsd fel az összes kiegészítőt, ugyanúgy ahogy az alapot. és a legújabbat crackeld.
2009. dec. 8. 21:32
 4/7 anonim válasza:
Rakd ujra egész játékot sztem más megoldás nincs müködnie kell!
2009. dec. 8. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja igen, nem ártana pontosítani, hogy most akkor ez hol is ír ki hibát.

Akkor, amikor már kész van a telepítés, és elindítanád a játékot?

Mert akkor az tényleg crack.

2009. dec. 8. 22:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát egy csomó ideig tölt,aztán mikor befejez egy töltést,akkor kiírja,arra nem emlékszem,hogy milyen,de majd kísérletezem!!!köszi a válaszokat!!
2009. dec. 9. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mostohaapám is felrakata neki is pont ekkor írta ki a hibát ujrarakta és jó lett próbáld meg :)
2011. szept. 28. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!