Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol tudom beszerezni a San...

Hol tudom beszerezni a San Andreast xbox-ra?

Figyelt kérdés
Már egy éve keresgélem eredmény nélkül. Az xbox-om Xbox 360 Slim erre kéne a játék. Ha oldalt tudtok linkeljetek legyetek szivesek, ha Liveról kell letöltenem részletesen írjátok le hogy kell mert még nem töltöttem le onnan játékot úgyhogy nem tudom hogy kell. előre is köszönöm!!

2014. febr. 12. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
2014. febr. 12. 20:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a Live-ról töltöd, nem kell hozzá nagy ész, az a lényeg, hogy a játék árának megfelelő MS pont kártyát vegyél, azt töltsd fel a profilodra (a redeem cod) fül, amit a nagy "X" gomb rövid megnyomásával érsz el ( a kontroller közepén van).

Oda beírod a 24 jegyű kódot, ami a feltöltő kártyán van, ha sikerült a feltöltés megkeresed a játékot, amit tölteni szeretnél rányomsz a "Download"-ra kiválasztod,hogy hová töltse (HDD vagy "Cloud" az az "Felhő") a HDD-re töltsd.

Kb ennyi.

Jó játékot kívánok!

UI.

Az előzőnek annyit, hogy amit linkeltél kicsit idejét múlt már mivel 2010-es a cikk.

2014. febr. 13. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!