Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim Daedric szett?

Skyrim Daedric szett?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sok helyen olvasom hogy ez a szett a legjobb, de nem igazán értem hogy érhető el. Annyit tudok hogy kraftolni kell de nincs ott a krafting menübe. Hogy érhető el?
2014. febr. 10. 21:54
 1/4 Soós Dávid válasza:
egyszerű ott Riften magyarul Folyamfenyvea-körül van egy kissebb nagyobb barlang ott tanyázik egy pár deadra akik deadrikus szettet viselnek! simán megölöd őket oszt lelopod roluk a szinesfímet xD de ha kicsit lejjebbadsz akkor megnyomod a 0 át beirod player.additem a fegyver fegyverzet ID je és hogy mennyit kérsz. ID ket megtalálod ha rákeresel googlen google a barátod ;)
2014. febr. 10. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem is a menüben crafting-olsz hanem a kovácsnál a hozzávaló "Ebony Ore"-ból, és csak akkor ha "Smithing" skill "fán" meg van a "Daedric Armor"-os cucc.

Vagy pedig College of Winterhold az "Atronach Forge"-nál ahhoz kell a "Sigil stone" (mágikus gömb) + Daedra Hart, Centurio Dinamo Core,Black Soul Game, és egy Ebony Armor ezt átalakítod Daedric Armor-rá.( de fegyverekkel is meg lehet csinálni)

http://www.youtube.com/watch?v=7KEfjF4UF30

2014. febr. 11. 02:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Nos csalni semmiféle képpen nem akarok, mert akkor az egész értelmét veszti, a kovácsolás képességet megnéztem, elkezdtem rá fejleszteni, de a barlangot nem találtam amit az első kommentelő említett. Esetleg tudnátok térképet linkelni ezekről a helyekről?
2014. febr. 11. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Amit írtam, és linkeltem nem csalás hanem egy opció (én Xbox360-on tolom).

Vagy 1000 órát toltam a játékkal, és amiről az első válaszoló beszél nem találkoztam Daedra-tól a páncélt biztos nem lehet leszedni, max a fegyverüket veheti el az ember.

2014. febr. 12. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!