Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dota 2-ről mondanátok pár...

Dota 2-ről mondanátok pár dolgot, aki játszik vele?

Figyelt kérdés

A League of Legends szóba sem jöhet.

Egyszer kipróbáltam a dota 2-t és tetszett de nem játszottam vele túl sokat. Most épp Smite-ozok. Ott viszonylag balance van. Nincs olyan hogy ez a karakter gyenge ez meg erős, Csak tudni kell vele játszani.

Namármost a dota 2-ben van olyan hogy ez meg ez jó valami pedig gyengusz?

#DotA #moba.
2014. febr. 10. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem lassan 2000 órám lesz benne. Igen, kb. 105 hős van, és abból van kb. 20-25, ami nagyon erős tud lenni, ha jól startol. Sajnos ilyen a játék. Persze ha erős a csapatod, attól még tudtok nyerni. A közösség sajnos undorító, rengeteg az orosz, török származású játékos, akik olyan szinten rosszindulatúak, hogy az röhejes. Szinte egy meccs sem telik el úgy, ami ne fulladna anyázásban mindkét fél részéről. Ez talán a legrosszabb oldala játéknak, a sok orosz. Az sem ritka, hogyha az egyik besértődik, akkor elkezd direkt meghalni, és a végén 1 kill 35 death arányba zárja a meccset, és aztán hú de büszke magára, hogy ő aztán most elrontotta a játékod mert nem azt csináltad amit szerinte kellett volna. Ha viszont 5-en toljátok, haverokkal, akkor valami iszonyatosan jó játék, olyan szinten le tud kötni, mint pl. a WoW.
2014. febr. 10. 21:10
 2/5 A kérdező kommentje:
ebben az esetben maradok a smitenál. meglepően normális és udvarias emberekkel dob össze. jó persze van olyan aki bunkó meg gyökér, de attól még nem rontják el szándékosan más játékát.
2014. febr. 10. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Én adnék neki egy esélyt, aztán majd meglátod, mennyire tudod elviselni az oroszokat. A játék iszonyatosan jó, csak a közösség rossz. Esetleg vegyél rá másokat is hogy töltse le, aztán toljátok együtt.
2014. febr. 10. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért lehetséges szelektálni, hogy kikkel dobjon össze. Egy tőlünk nyugatra lévő régióba szerintem már nem joinolnak az oroszok.
2014. febr. 10. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Annyira nem vészes a helyzet, mint ahogy az első elmondja.Sajnos sokszor rá kellett jönni, hogy nem muszáj oroszokkal játszani ahhoz egy elbukd a meccset.

Mindegyik hőst ki lehet valahogy védeni.Itt igazából nincsenek nagyon erős hősök,hanem inkább jó hős kombiánciók a csapatban.Hiába van neked op hősöd ha az ellenség egyfolytában nyomja rád a cc-t és mozogni sem tudsz.

2014. febr. 11. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!