A flappy bird-et miért nem tudom letölteni?
Figyelt kérdés
Nagyon menő játék lett a suliba :D le akartam tölteni a play áruházból, de azt írja ki hogy 'nem található'. Mindenki más le tudja tölteni, vagy csak én nem? Miért?2014. febr. 10. 16:50
1/5 anonim válasza:
Nemrég leszedte a készítője onnan és AppStore-ról is, mert hirtelen hatalmas összeget keresett vele és nagyon népszerű lett, ami valamiért neki nincsen ínyére.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, és ezt esetleg máshogyan nem tudnám letölteni?
2014. febr. 10. 17:19
4/5 anonim válasza:
1. Válaszoló...
Nem azért szedte le, azért annyira... Ember nem lehet.
Régen egy másik játékcég, megcsinálta ugyan ezt a játékot, majdnem ugyan így nézet ki... Ezért feljelentette a készítőt, hogy "lopta" az ötletet és inkább letörölte és szépen mondva lelépett a pénzel. Rövid, tömören.
Mielőtt jönnének a (ez nem igaz...) kommentek nézzetek utána, pl a készítő twitter oldalán.
5/5 anonim válasza:
[link] itt le tudod tölteni APK vagy IPA formátumba, neked androidod van így az apk fájl kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!