Goodgame empire játékban mire való a királyi lobogó?
Figyelt kérdés
#Goodgame Empire #királyi lobogó
2014. febr. 9. 18:49
1/2 anonim válasza:
Félelem keltés:) Kevés játékos rendelkezik vele, mivel elég drága:)Különösebb értelme nincs, csak látvány:)
2/2 anonim válasza:
Nekem van, de nem vagyok rubinos, hanem kirablóztam :)
nagyon jól néz ki és a falvaimat se veszik el azóta és csak erös játékosok szoktak megtámadni azok is ritkán.
Nem olyan drága szerintem a gg epirében lassan de mindenre össze lehet szedni a rubint :)
nekem van már mind a 7 kastélyomban 3 as pékség és a kiképzötiszt meg a felügyelök is mennek szépen :)
napi 4-5 sárkány 4-5 sivatagi eröd és 5-10 barbár eröd mag a sárkány tornyokat kelll verni és akik jobban vannak olyan ismeröseim akik napi 5000 rubint meg 10 000 000 pénzt is öszerablóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!