Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell crackelni az...

Hogyan kell crackelni az Assassin Creed 2-t Skidrowwal?

Figyelt kérdés
Letoltottem a jatekot, telepitettem, de crack mappa helyett, Skidrow mappa jelent meg, amirol azt hallottam, hogy ugyanaz, de atmasolas utan sem indul el a jatek.de lehet azert nem indul el, mert mikor atmasolom nem irja felul a jatekot, mivel a skidrow mappaba nem ugyanaz a fajlok vannak. Valaki tudna segiteni? Valaszaitokat elore is koszonom.
2014. febr. 9. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Nem igaz, hogy 2000ft-ot nem tudsz kicsengetni 1 rohadt játékért.
2014. febr. 9. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
A legrosszabb, hogy egy nyavajás nfo-t nem tud elolvasni. Az a k* dll-t vagy ddl-t a program files/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher-be kell rakni, jéé ott félül írt vmit hoppá :D
2014. febr. 9. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem eleve ott megakadt a dolog, hogy mikor át akar másolni NOD32 beszól...
2014. júl. 6. 20:08
 4/6 kukorika ***** válasza:
48%
Mindenhol ezek a f_sszopó igazság bajnokai... ne lopd a szoftvert, ne warezelj, nem igaz hogy 2 ezret nem tudsz kiadni a qrva játékért - dumájú csicska férgek osszák az észt... 2000 ft-ból egy nyomorgó ember 3 napon át fenn tudja magát tartani nyomorult férgek... szívből kívánom nektek hogy jussatok arra a sorsra, hogy 2000 ft válasszon el az éhhaláltól, és ha ez átélted te kr_tén cs_cska féreg anyab_szó, akkor majd nem fogsz pofázni hogy roh_dtál volna a qrva _nyádba...
2014. nov. 1. 03:14
 5/6 kukorika ***** válasza:
0%
Ha játékot crack-elsz és warezelsz ember.. akkor alap, hogy OFFLINE VAGY VAZZE és hogy nem megy tűzfal és vírusvédelem... mondjuk tényleg elég noob vagy... de azért csak warezelj nyugodtan, lázadjunk az extraprofitos multik, a parazita milliárdosok és egyéb emberiség ellenes bűnöző élsőködők ellen!!! :D
2014. nov. 1. 03:17
 6/6 anonim válasza:
Hát ezektől a válaszoktól nem lettünk okosabbak....
2017. jan. 1. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!