Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Elder Scrolls IV. Skyrim...

The Elder Scrolls IV. Skyrim Mi lehet a gond? Letöltöttem Ncore-ről, felraktam a directx-et ami cvele együtt jött le, felraktam,

Figyelt kérdés
Elkezdtem VOLNA játszani és azt írta ki, hogy: . X3daudio 1_7. dll hiba. Letöltöttem ezt a valamit xD aztán meg már azt írta ki, hogy . D3xdx9_39 dll missing. MOST MI VAN? Valaki okosabb magyarázza már el! :D

2014. febr. 8. 15:43
 1/2 Drone007 ***** válasza:
Vagy rosszul települt fel, vagy rossz verziót szedtél le. Próbálj egy másik verziót telepíteni, mert ezek a fájlok a telepítés során kerülnek a program könyvtárába, ergo ha jó a telepítés, akkor ott kell legyenek.
2014. febr. 9. 11:26
 2/2 anonim válasza:
#1 válasz is 1 megoldás de van egy gyorsabb módszer leszedsz piratebay-röl egy crack elt DLL Fixert, telepíted, és ha egy scan és javítás nem oldja meg, akkor a programon belül telepíted a hiányzó dll-eket.
2014. febr. 9. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!