Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends-ben megéri...

League of Legends-ben megéri rune page-t venni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, megvan már rég az AD-AP rúnakészletem, viszont gondolkoztam, és nem tudom, hogy megéri-e egy teljesen új paget venni? Mire lehet még rúnákat venni? Ilyen full tank rúnákra megéri beruházni, vagy esetleg másra?

2014. febr. 8. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez emberfüggő.

Ha 30as vagy, van legalább 40-50 champed, akkor megéri, mert kb ahány champ annyi féle runepage kell.

Mert pl lehet, hogy neked van ad - ap page-d, de rankedon utolsó pick vagy és supportot kell vinned. Akkor kitörölheted velük. Supportnak kell gold, armor, m.res. stb.

Szóval igen megéri.

Nekem van 3 féle tank, 2 support, 2 ad 2 ap 2 jungler runa pagem. És még sehol nem tartok a hibrid rúnázással meg a crites rúnával (poppy, elise illetve gankplank,draven stb).

Röviden szólva: ha már régebb óta játszol, és van champ választékod, akkor igenis érdemes beruházni rá.

Ha kevés a champed, akkor viszont érdemesebb azt az IP-t karakterekre fordítani)

2014. febr. 8. 11:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Előbb-utóbb mindenképp és elég sok helyzetre, vagy akár karakterre is lehet ezeket specializálni.

Csak, hogy néhányat említsek: Az AP rúnákat is meg lehet bűvölni egy kis mana regennel, egyes jungeleseknek hasznos a attack és movement speed rúna, ad carryknek jól jöhet 2-3 life steal rúna stb.

2014. febr. 9. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!