Andris9900 kérdése:
Nem látom a zombimat a Stubbs The Zombie: Rebel Without A Pulse című játékban. Mit csináljak? Alul bővebben.
Figyelt kérdés
Ncore-ról töltöttem le a Reload változatot. Pontosabban a zombimat, az embereket és a kocsit nem látom. A rendőrökön csak a sapkát, a pisztolyt és a kocsikon a lámpát meg az ablakokat látom. Laptopon játszok, Windows 7, 64 bit, Intel(R) HD Graphics videókártya. Egyenlőre csak ennyit tudok mondani a gépről de ha még kell valami írjátok le. Olvastam Ncore-on hogy nem csak nekem jött elő ez a probléma és hogy a videókártya frissítés megoldhatja a problémát. Frissítettem és nem oldotta meg. Ne írogassatok olyat hogy szépen elmegyek a boltba és veszek egy új videókártyát, mert attól falra mászok. Várom az értelmes válaszokat tőletek. Előre is köszönöm.#játék #hiba #videokártya #hardver #Windows 7 #64bit #stubbs the zombie rebel without a pulse #intel(r) hd graphics
2014. febr. 8. 08:36
1/3 anonim válasza:
Probalj meg ki egy-ket drivert, akar regebbit is. Ha ugy nem jo, akkor vagy oprendszer csere, vagy vga.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat alkalmazni fogom! Majd írok hogy bevált-e!:)
2014. febr. 8. 15:17
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem egyszerűen nem működik megfelelően Windows 7-en. Én sokat próbálkoztam de feladom. Azért köszönöm a segítségedet!
2014. febr. 8. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!