Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Amióta megvettem az új alaplap...

Amióta megvettem az új alaplapom, processzort, ramot azóta minden játékból egy idő után kilép de az asztalon fut, vagy teljesen lefagy! . ötlet?

Figyelt kérdés

Mondták nekem hogy lehet hogy trójai van a gépen vagy valamien más vírus lefuttattam de nem talált semmit....(AVAST).Megprobáltam frissíteni a drivert a DRIVER BOOSTER-el de ez után is csinálta...változó időnként dob ki.

Mikor probálok visszalépni a bal felső sarokba megjelenik egy fekete csík és eltűnik az egér és nem lép vissza a játékba..Eddig mindegyik játékba csinálta csak kivéve a Far Cry 3-al, illetve játék közbe a földből,égből jönnek ki fekete vagy más színű csíkok és a föld néha elszíneződik.

CPU: Intel Core i3

GPU: Nvidia GTS 450

RAM: 8GB

Windows 7 64Bit

Kérem valaki segítsen...egy idő után nagyon idegesítő

2014. febr. 5. 20:17
 1/2 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
A videókártya driverére gyanakszom. Próbálj meg egy frissebbet felrakni. Persze lehet, hogy épp a legújabb nem jó, ez esetben egy régebbit.
2014. febr. 6. 00:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Megprobáltam...de semmi..:'(
2014. febr. 10. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!