Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a neve ennek a játéknak?

Mi a neve ennek a játéknak?

Figyelt kérdés
Régebben sokat játszottam vele (ez egy számítógépes játék), az a lényege, hogy egy teniszlabda kinézetű labdát irányítunk, mario-szerű nézetben tudunk közlekedni, nincsenek pályák, csak ajtók, amiken ha átmegyünk, egy pályába lépünk be, amit ha megcsinálunk és kimegyünk onnan, tovább tudunk jutni, de újból meglehet csinálni. Ha a piros kapcsolóhoz értünk a labdával, akkor a labda pirossá vált, és csak a piros falakat rombolta le, ugyanígy ha zöld vagy sárga stb. és így kell elpusztítani a szörnyeket. Csak ennyire emlékszem belöle, de megköszönném, ha valaki segitene, mert nagyon szerettem ezt a játékot:( logikai típusú játék lehetett.
2009. dec. 6. 21:35
 1/6 A kérdező kommentje:
ja még az is eszembe jutott, hogy a "szörnyek", amiket el kellett pusztítani, vagy az X-Y tengelyekkel párhuzamosan tudtak közlekedni (azaz csak fel-le, vagy jobbra-balra), és ha észrevette a labdát a szörny, akkor elindult a labda irányába.
2009. dec. 6. 21:37
 2/6 A kérdező kommentje:
képet is találtam: [link]
2009. dec. 6. 22:06
 3/6 A kérdező kommentje:
már megis van:D
2009. dec. 6. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
christmas bound :D
2009. dec. 6. 22:18
 5/6 A kérdező kommentje:
én a bound around-ra gondoltam, de azért köszi:) bár találtam summer bound-ot is szóval lehet az vmi kiegészítő csak úgy, mint amit te mondtál :D
2009. dec. 6. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:
igen! az lehet:D :D
2009. dec. 7. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!