Miért nem tudok berakni skint?
Figyelt kérdés
Már próbáltam azt a módszert, hogy kicserélem a char fájlt, és az is van benne, ha megnyitom azt a képet mutatja, de a mindecraftonban sehogy sem azt mutatja. Mit csinálhatok még? Singleplay-errel próbálkoztam 1.7.2-essel.2014. febr. 2. 19:27
1/2 anonim válasza:
a char fájl kicserélésénél csak te látod a skined (illetve mindenki, aki alap skint használ úgy fog kinézni, mint te).
Ha multiban is változtatható skint akarsz, akkor vagy vegyél eredetit, vagy használj olyan törtet, amelyiket egy szerver adott ki, és a weblapján a kinézet módosítható. De törteseknél 90%ban csak azok az emberek látják a skined, akik ugyan azt a tört minecraft programot használják.
Más megoldás sajnos (tudomásom szerint) nincs.
2/2 A kérdező kommentje:
Ne multyra akarom,az tudom hogy bonyolult. Régen hu-minecraftal meg tudtam oldani,de már nem működik.
Egyedüli játékba szeretném, és ott se látom! :(
2014. febr. 3. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!