Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Star Wars The Old Republic hiba?

Star Wars The Old Republic hiba?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy pár napja letöltöttem a játékot és fel is regisztráltam. Rákattintok kétszer az ikonra és be is jön a kezdő képernyő ahová be kéne írni a nevet és a jelszót plusz a security key-t. Beírom a nevet és a jelszót, a security-ra meg azt mondja hogy opcionális úgyhogy oda nem írok semmit. Ezután rákattintok hogy Login és semmi, innentől az örökkévalóságig tölt, ha az Exit-re kattintok akkor pedig csak elkezd villogni a gomb. Nem tudjátok miért? Előre is köszi :D

2014. febr. 2. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
NAh, erre én is kíváncsi vagyok, mert én nekem is ezt csinálja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. febr. 2. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:

első vagyok! megtaláltam a megoldást!

Na szal. Van egy olyan mappa, hogy patch a játék mappán belülazt töröld. Ugyn ilyen nevű file .version kiterjesztéssel, azt is töröld. Indítsad el a launchert, ne legyen bepipálva az, hogy remember account, aztán lépj ki, állítsad be hogy kompatibilitás vista sp2 vagy win7, illetve "futtatás mindig rendszergazdakén" ez legyen bepipálva. Útána elindítod megint, beírod ami kell, login, és már tölti is le a frisset és jó szórakozást

2014. febr. 2. 21:47
 3/5 A kérdező kommentje:

EZER köszi!!!! :DDDD

el se hiszed mióta próbálkoztam vele de most működik :D

puszi a pocidra :D

2014. febr. 3. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem azóta még1 hiba előlépett :D

90.07 nél megáll az update :S

2014. febr. 3. 14:00
 5/5 A kérdező kommentje:

nekem is ez volt de sikerült megoldanom :D

próbáld meg a BitRaider mappát törölni aztán pedig a brwc_swtor exe fájlt aztán pedig a FixLaunchert. Nálam segített :D

2014. febr. 3. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!