Miért akad az ArmA II, DayZ?
Felbontás: 1920x1080
Processzor: Intel i5 4670k @ 3,40 Ghz
RAM: 2x4gb 1600mhz
Videókártya: Nvidia Geforce GTX 760 DirectCUII 2gb
Üdv.
1:Ha EREDETIN játszol akkor steamen átkell állítani a cpu count 2-t 4-re(vagy ahány magos a procid). http://www.youtube.com/watch?v=39GI-lPgtF4-itt egy videó,itt ugyan az arma 3 an csinálják,de arma 2 re is jó.
2.Ha a GTS DayZ szerveren játszol,akkor azonnal töröld le a játékot.Mert az egy utolsó csótányszar szerver.Ott hiába van i7 procid,akkor is laggolsz.(tesztelve).
Pár ok a sok közül amért laggolsz a gts dayz szerveren:
1:HIÁBA VAN I7 VAGY XEON 16 MAGOS PROCID,ANNYIRA FOS A LAUNCHER HOGY 2 MAGON FOGJA FUTTATNI A JÁTÉKOT,ITT NEM BÍROD ÁTÍRNI A CPU COUNT 2 -T AKÁRMIRE,MERT SAJÁT KLIENSÜK VAN.MÉG AZSEM MEGOLDÁS HOGY ARMA 2 LAUNCHERREL PRÓBÁLKOZOL,ÚGY MEG NEMINDÍTJA EL.
2:A SZERVERGÉP EGY RAKÁS SZAR Intel Pentium E2200 A SZERVERGÉP PROCESSZORA.
3:TÖBB EZER ELHAGYOTT KOCSI VAN AMI + BA GYENGÍTI A PROCIDAT.
Öhmahahhhh... Álljunk meg egy picit!
Te mint nagy I7 teszter.. (kucc)hogy lehet, hogy laggolsz, mikor én az AMD Fx4350-el, és NVidia GeForce 650-el nem laggolok :)
A GTS DayZ szerintem nagyon jó, semmi baj nincs vele, egy cseppnyi laggot nem érzékeltem! (Fix 30-40 FPS)
Egy Példa: Az AI-k őrizte ládát megszereztem, mely nagy felhőt kavart, közben egy helikopter porozott mellettem, és darált mellettem... És semmi lagg nem volt!
Szóval ajánlom a GTS DayZ-t!
Üdvözlettel,
Winnie
Ja, és kedves "Ideges, CapsLock imádó Úr/Hölgy"!
Majd akkor szidd a szervergépet és egyebeket, ha ismered a hátteret... Tudod, nem sok embernek van pénze, és nem is sok az adomány! Jó. hogy nincs pénzük jobb szervergépre.. Mellesleg, szerintem, egy nagy hülyeség amit írtál
Újra a kedves,
Winnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!